2777
2789
نداشتن تمرکز و اینکه هدفم برام انگار بی معنی شده بخاطر این نمیتونم درست تلاش کنم

بنظرم برو ی ریکاوری شو بعدش بشین ببین با خودت چند چندی بگرد روزنه امید پیدا کن 

روش تلاش کردنت اگ دفعه قبل نتیجه نگرفتی عوض کن

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

بنظرم برو ی ریکاوری شو بعدش بشین ببین با خودت چند چندی بگرد روزنه امید پیدا کن روش تلاش کردنت اگ دفع ...

نمیدونم چیکار کنم بنظرت که ریکاوری بشم؟ 

اتفاقا شاید خیلی عقب باشم ولی نسبت به بقیه همیشه بهتر نتیجه میبینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چیکار کنم بنظرت که ریکاوری بشم؟ اتفاقا شاید خیلی عقب باشم ولی نسبت به بقیه همیشه بهتر نتیجه ...

مسافرت 

یا حتی یک خرید کوچک

هرچی حالت خوب میکنه همون انجام بده

اره وقتی شروع کنی تلاشت کنی بهتر از بقیه میشی بخودت ایمان داشته باش توکل بخدا کن 

مسافرت یا حتی یک خرید کوچکهرچی حالت خوب میکنه همون انجام بدهاره وقتی شروع کنی تلاشت کنی بهتر از بقیه ...

ممنون عزیزدلم❤

ایشالا خواهرت توی کنکور موفق میشه و مشکلتم حل میشه، همیشه برات دعا میکنم🌱🌱🌱

ممنون عزیزدلم❤ایشالا خواهرت توی کنکور موفق میشه و مشکلتم حل میشه، همیشه برات دعا میکنم🌱🌱🌱

ممنونم عزیزم انشالله حال دلت خوش