2777
2789

منم اینستامو دی اکتیو کردم افسردگی گرفتم از بس همه ازدواج کردن و داف شدن

حسود نیستم ولی خب آدم تحت تاثیر قرار میگیره اعتمادبنفسش😂

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پع کجا؟

کلا مجازی شوهر پیدا نکن تو خیابونم جای خوبی نیست اما محیط واقعی بهتره از مجازی! یه جیزی بکم یه مدت بیخیال شوهر پیدا کردن شو هدفت رو بذار روی پیشرفت کردن در راستای همون هدف تو اجتماع باش اجتماع درست و حسابی نه هر جایی مثلا باشگاه عضویت تو تیم کوه حوردی حضور در کلاس های اموزشی یا خودت کار بیرون از خونه انجام بده مثلا مربیگری حرفه ای که بلدی وقتی تو اجتماع باشی و دایره روابطط با جنس نوافقت خوب باشه ناخودآگاه معرفی میشی برای ازدواج یکی واسه داداشش یکی واسه پسر عموش و ... اما حواست باشه هر جایی نشی دختر نباید بیش از اندازه همه جا دیده بشه و به اصطلاح هرجایی بشه! تو این مدت هم تاکید میکنم هدفت حال خوب خودت و پیشرفت کردن باشه اگه هدفت پیدا کردن شوهر باشه رفتارت تصنعی میشه و جوری رفتار میکنی که نیستی و اتفاقا برعکس نتیجه میگیری میشی دختری که در به در دنبال شوهره و عزتت مپکم میشه کلا یه مدت بیخیال بشی و تو جامعه باشی بهتر دیده میشی حتی تو جمعای خانوادگی