2777
2789

خواهشاً دکتری که خودتون سابقه رفتن پیشش دارید بگید 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
دکتر لیدا احمدیان خامنه غرب تهران فوق العاده بودن

خودتون پیشش رفتید؟

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر لیدا احمدیان خامنه غرب تهران فوق العاده بودن

دکتر حاذقی برای زایمان؟کدوم بیمارستان ها کار میکنه؟

حواسش به همه چی جنین هست؟

دکتر حاذقی برای زایمان؟کدوم بیمارستان ها کار میکنه؟حواسش به همه چی جنین هست؟

من دو سالع ایران نیستم و اطلاعاتم به روز نیست فقط خودم و چند تا ار دوستانم با ایشون سزارین کردیم

Belle سابق
بله من خیلی حساس بودم برای بارداری و رایمان ایشون رو انتخاب کردم عالی بودن رییس بخش زنان بیمارستان ت ...

من پیش یه دکتر بودم بقدری پولکی بود و همش هزینه های پر خرج می‌تراشید اذیتم میشدم خیلی برام مهمه که سلامت خودم و جنین تو اولویت باشه 

من پیش یه دکتر بودم بقدری پولکی بود و همش هزینه های پر خرج می‌تراشید اذیتم میشدم خیلی برام مهمه که س ...

منم چند تا دکتر عوض کردم آخر ایشون رو پیدا کنم خیلی کار درستن

Belle سابق
منم چند تا دکتر عوض کردم آخر ایشون رو پیدا کنم خیلی کار درستن

ممنونم عزیزم ، فردا بهشون ز میزنم