2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂

ایول‌فدایی‌داری

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

حتی کتابای کنکور.؟

من یکی رو میشناسم واقعا میشینه میخونه یه بار پرسیدم گفتم وقتی تو که مدرکت رو گرفتی دیگه نمیخوای کنکور بدی چرا دوباره میخونی گفت از درس خوندن خوشم میاد

خداحافظ نینی سایت و نینی سایتی ها...           

والا کتاب کتاب می کنن هی😂💔نمیدونن از صب دارم تاریخ میخونم هیچی توو کَلم نمیره از این ور میخونم از ...

دقیقا

کنکوری؟!

من دارم جمعبندی میکنم 🫠

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

دقیقاکنکوری؟!من دارم جمعبندی میکنم 🫠

آره 

کتابامو جمع بندی نکردم اصن هی یادم میره مخصوصا توو تاریخ زمان وقایع خیلیی مهمه ولی من هیچم خداشاهده 

چه رشته ایی

به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍

آره کتابامو جمع بندی نکردم اصن هی یادم میره مخصوصا توو تاریخ زمان وقایع خیلیی مهمه ولی من هیچم خداشا ...

انسانی

پشت کنکورم

ببین تاریخ کلا همینه تایمت میره وسواس نداشته باش اینطوری زمان نداری