2777
2789
عنوان

ازدواج

181 بازدید | 6 پست

سلام

من پسرم ۲۶ سالمه

تو شرکت کار میکنم

دلم میخاد ازدواج کنم

دلم میخاد یه نفر باشه به همدیگه محبت کنیم

دلم میخاد یه نفر باشه با هم بریم مسافرت

با هم فوتبال ببینیم

با هم فیلم ببینیم

دلم میخاد یه نفر باشه بهش بگم دوست دارم

دلم میخاد یه نفر باشه وقتی از سرکار میام بهش گل بدم

دلم میخاد یه نفر باشه بهش وابسته بشم

ولی درآمدم کمه

حدودا ۱۶ تومن بهم حقوق میدن

که ۸ تومن رو قسط میدم

یه مقدار به خواهرم کمک میکنم

بقیه رو میدم به باشگاه و کلاس و...

خلاصه درآمدم کفاف زندگی مشترک رو نمیده

نمیدونم چیکار کنم

❌❌❌اگه از طرف من درخواست دوستی واستون اومد یا باعث ایجاد مزاحمت شدم یا رفتار ناشایستی از من دیدین حتما به نی نی یار اطلاع بدین✅

اگر ساعت کاریت ایجاب میکنه یه شغل دوم در نظر بگیر ،خیلیا یه سوپر مارکت میزنن وقتایی که هستن خودشون اداره میکنن وقتی نیستن میسپرن دست یکی از اعضای خانواده مثل مادری خواهری چیزی

https://www.mp4.ir/Video?Watch=293163-105071277

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام..حقوق کارمندا الان همینه و دارن با همین حقوق زندگی می کنن دیگه...ولی خوب اگه می خواهی ازدواج کنی یه سری چیزا رو باید حذف کنی...باشگاه...کمک به خواهر...

قسط هم تموم می شه خونه هم نداری احتمالا..خوب سخته ولی اگه شهرستان باشی می تونی یه خونه کوچک اجاره کنی یا پدر مادرت حمایت کنن یه جایی در اختیارت قرار بدن...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
اگر خونه از خودت داشته باشی به سختی می تونی با زن زندگی مشترکت جلو ببری ب سختتتی

پس چیکار کنیم گناه ما چیه  

❌❌❌اگه از طرف من درخواست دوستی واستون اومد یا باعث ایجاد مزاحمت شدم یا رفتار ناشایستی از من دیدین حتما به نی نی یار اطلاع بدین✅

عه تاپیک دختر چرا تعطیل شد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱