2777
2789
عنوان

نظرتون چیه خواهر مجردم رو هم با خودمون ببریم مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 6882 بازدید | 155 پست
واسه اینکه ممکنه اونجا خواهرش مخ شوهرشو بزنه

همه دخترا که بد نیستن 

ادم بخواد به خواهرش این نگاه رو داشته باشه که خیلی بده خود ادم داغون میشه با این فکرا 

خواهرش الان بچه هست فقط 16 سالشه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه چرا خطرناک🤔

ببین من خیلیا رو دیدم که خواهر مجردشون با خودشون بردن مسافرت بعد خواهر با شوهرخواهرش ریخت روهم واسه همین بیشتر میگم نبرش

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

واسه اینکه ممکنه اونجا خواهرش مخ شوهرشو بزنه

این همون جمله ای بود که همه تلاش کردن نگن  و همه خواهرا میگن نهههههه خواهر من اینطور نیست اما ..... حتی اگه مخ زن نباشه کافیه شوهرش....‌‌این یعنی زمینه افکار غلط 

من خواهر ندارم دختر خالمو میبرم اونم ۱۶ سالشه

البته مسافرت نمیبرمش میترسم خدای نکرده اتفاقی براش بیوفته مگر اینکه کسی دیگه هم باشه تا جایی ببرمش،بلاخره بچه مردمه مسئولیت داره

همه دخترا که بد نیستن ادم بخواد به خواهرش این نگاه رو داشته باشه که خیلی بده خود ادم داغون میشه با ا ...

۱۶ساله اصلا بچه نیست به نظرم بهتره نبره ازما گفتن بود ریسک نکنه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

بچها چرا ایقد ذهناتون منحرف شده🤐درسته اوضاع جامعه خراب شده ولی دیگه اینجوریام که فک میکنین نشدهاااااااا داماد ۲۹ ساله و خواهرزن ۱۶ ساله بریزن رو هم🤐اگه قراره ب همچین کثافت کاریه اسی حتما با خودت ببرش که تکلیف خودتو بفهمی