2777
2789
عنوان

نظرتون چیه خواهر مجردم رو هم با خودمون ببریم مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 6884 بازدید | 155 پست
این همون جمله ای بود که همه تلاش کردن نگن و همه خواهرا میگن نهههههه خواهر من اینطور نیست اما ..... ...

درسته من ترجیح دادم رک حرفمو بزنم کلا ادم رکی هستم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

بچها چرا ایقد ذهناتون منحرف شده🤐درسته اوضاع جامعه خراب شده ولی دیگه اینجوریام که فک میکنین نشدهاااا ...

حتما چیزی ندیدی که اینجوری میگی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها چرا ایقد ذهناتون منحرف شده🤐درسته اوضاع جامعه خراب شده ولی دیگه اینجوریام که فک میکنین نشدهاااا ...

لابد ندیدی ، اونا که میگن حتما دیدن از جمله خودم

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

مورد دیدم خواهر با داماد ریخت رو هم زنشو طلاق داده خواهرشو گرفته 

دورو برم نه ندیدم..تو این سایت یا از زبون اینو اون شنیدم‌...ولی واقعا تن و بدن ادم میلرزه بنظرم هنوز ...

دنیا خیلی خیلی کثیف تر و اوضاع خیلی خیلی بدتر از اون چیزیه که فکرشو می‌کنی 

مورد دیدم خواهر با داماد ریخت رو هم زنشو طلاق داده خواهرشو گرفته

میدونم منم‌اینارو شنیدم اونم بستگی ب شرایط خانوادگی و شوهر طرف و ابجیش داره،بنظرم اگه قراره اینو طلاق بده ابجیشو بگیره چقد خوبه زودتر اینکارو کنه که این بیچاره ام بقیه عمرش حروم نشه

من هم دیدم هم شنیدم که میگم به ریسکش نمیرزه بخداااا خیلی بابت همین که خواهرشون باخودشون بردن مسافرت به گوه خوردن افتادن

سلام برخلاف دیگران من موافقم 

اگر ادم خوش مسافرتی هست ببریدش 

اونم گناه داره  روحیه اش عوض میشع

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

دورو برم نه ندیدم..تو این سایت یا از زبون اینو اون شنیدم‌...ولی واقعا تن و بدن ادم میلرزه بنظرم هنوز ...

ندیدی که اینو میگی ببخشیدا بهتره مثل کپک سرتو تو برف نکنی  اتفاقا دنیا خیلی کثیف شده عزیزمن

اصلا بحث خطرناک اینا نیس

شما زوج جوونید میرید مسافرت ولی باید بی نهایت مواظب رفتاراتون باشید چون اون نوجوانه و دوران بلوغه بنظرم نبر هم خودتون راحت نیستید هم برای اون خوب نیست

من با دخترخالم شوهرشم رفتم 

اینا بستگی به شخصیت شوهرت و خواهرت داره 

ک چطور ادمایی باشن وگرنه به طور کلی خیلی خوش میگذره

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم