2777
2789
عنوان

کنکوریا بیان خیلی ناامیدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 54 پست
کجا رفتی دیدی آیندرو؟؟؟؟ بشین تحلیل آزمون کن دورت بگردم بخدا حیفههه وقتت با دلسردی بره

نمی دونم چکار کنم دارم دیوونه میشم واقعا

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

اسی ناامید نباشآزمون چیه؟جامع هست؟

سنجش قلم چی

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایییی چرافدا سرت داشبمن فکن که بیخیالم🥲😂😂خودمم کنکوریم هیچی نخوندم

بخون

بخون همون سال اول تموم بشه

دیروز یکی بود میگف ازموناشو ۳۰ می‌زده کنکور درصداش بالا ۵۰٫۶۰ شدن پزشکی میخوند کنکوررر تعیین کنندص ع ...

من خودمم پارسال همین شدم درصدای ازمونام‌افتضاح بود ولی کنکورم رنج ۶۰ بود 

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

بمیرم برات قشنگ درکت میکنم

خدا نکنه عزیزم

اسی من حس و حالتو زندگی کردم قربونت برم من اصلا ناراحت نشو ب تلاش کردن ادامه بده بخدا ورق برمیگرده منم پارسال همین بودم تراز کنکورم شد ۹۵۰۰ در نهایت‌ البته بخاطر ریدن ب نهایی ها پشت موندم ولی ب هر حال تو کنکور موفق عمل کردم اصلا غصه نخور فقط ادامه بده فداتشم

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

من خودمم پارسال همین شدم درصدای ازمونام‌افتضاح بود ولی کنکورم رنج ۶۰ بود

چجوری؟

چه فرقی دارن باهم مگه؟

سنجش قلم چی

این آزمونا تعینن نمیکنن ک تو چقد بزنی کنکور یه دانشجوی دارو میگفت یه هفته قبل کنکور زیست ۲۰ زدم نشستم تحلیل کردم کنکور ۶۰ زدم‌کم نیار ادامه بده....حیف نیس این همه خوندی این چن روز اخر شل کنی همه زحماتت هدر بره؟

اسی من حس و حالتو زندگی کردم قربونت برم من اصلا ناراحت نشو ب تلاش کردن ادامه بده بخدا ورق برمیگرده م ...

چجوری

چکار کنم

چجوری ورق برمی گرده

الان خیلیا دارن دست می‌کشن دیگه از مطالعه

بخون وقتتو تلف نکنیااااا،واقعا می‌گم با تمام وجود این دو سه هفته اخر رو بجنگ اردیبهشت هم حتما شرکت کن.

حالا تا تیر هم دو ماه مونده قطعا با برنامه‌ریزی درست می‌تونی پیشرفت کنی.

قلمچی هم کلا نسبت به کنکور سخت تره. کنکور بهتره سطح سوالاتش.