2777
2789
عنوان

این دختره چرا اینطور رفتار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید ازقبل همو میشناختن شاید دوست دخترشه .این کارایی که گفتین بیشتر به بدجنسی و حرص دادن و آزار دادن میخوره .جوری که انگار ازینکه دیده شوهرتون ازدواج کرده داره میسوزه 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

دقیقا اصلا به روی شوهرم نیاوردم من فک کنم بیشتر ذوق زده بشه

خوب کردی،منم تازه فهمیدم اینحور مواقع نباید متوجه حساسیتت بشن چ شوهر چ فرد کرم ریزنده 

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
دست شوهرمو گرفتم زدم بیرون از اونجا اصلا شدیداً بهم ریختم اولین باره میبینم زن آدم کنارشه و دخترا کر ...

مریضن دست خودشونم نیست.فکرکن شماره شوهرمو داده بودیم مطب که هروقت نوبت خالی بود جایگزین کنن.سه تا منشی داره دوتاشون باشخصیتن یکیشون منگل واره.بعد همیشه باشماره تلفن ثابت مطب زنگ میزدن.توتعطیلات عید همون منگل واره رفته شماره شوهرمو برداشته با شماره موبایلش زنگیده دوساعت ورور میکنه کی کی ازمسافرت برمیگردین نوبت بزنم؟😶

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!
شاید ازقبل همو میشناختن شاید دوست دخترشه .این کارایی که گفتین بیشتر به بدجنسی و حرص دادن و آزار دادن ...

نه بابا 

اومدیم یه شهر دیگه اصلا شوهرم این آدرس رو حتی بلد نبود 

مریضن دست خودشونم نیست.فکرکن شماره شوهرمو داده بودیم مطب که هروقت نوبت خالی بود جایگزین کنن.سه تا من ...

بعضیا بلانسبت خرن بجای مغز مشخص نیست چی تو سرشونه