2777
2789

سلام

این متن را نوشتم برای شما خواننده عزیز حال دلت را خودت خوب کنی❤️

این را بدانید دلشوره و حال بد همیشه یک علت مشخص و خارحی ندارد و گاهی وقت ها بصورت درونی و غیر روانی شروع می شود. البته عوامل محیطی اغلب اوقات باعث این حال بدها می شوند که ما باید👇

💢اولین کاری که باید بکنید از تلاش برای تبدیل سریع حال بد به حال خوب پرهیز کنید تا تحمل پذیری شما در برابر حال بد افزایش پیدا کند. این حال بد می تواند دلشوره، غم، اضطراب یا هیجان های پایین دیگر باشد.

💥دومین کار این است که در ذهن و خاطرات خود به دنبال علت دلشوره یا هیجانات پایین مبهم نگردید چون نهایتا چیزی را پیدا خواهید کرد و با آن نشخوار ذهنی را استارت می زنید.

💥سومین کار انجام فعالیت ها و کارهاست بدون توجه به حال بد.

💥چهارمین کار عدم مقایسه خود با دیگران و خودتان در زمان های دیگر .

💢پنجمین کار: عدم سرزنش و خود کم بینی بخاطر داشتن حال بد و گذاشتن نام ها و صفت های تحقیری روی خود.

💫و حالا نوشتن افکار و احساسات و رفتارهای برجسته روزانه هر شب سر یک ساعت مشخص در یک دفتر زیبا با خط خوب و جملات کامل . و نگهداری دفتر در مکانی خصوصی برای خواندن در سالهای بعد.

💢اینها که گفته شد بجز نوشتن باید سرلوحه رفتار و افکار شما باشد تا تحمل پذیری و آرامش شما در مواجهه با زندگی غیر قابل پیش بینی به بالا ترین حد خود برسد.

چه خوب اگه بشه عملی پیاده ش کنی ولی وقت عمل حوصله انجام جزء ب جزء رو نداریم متاسفانه و شخصا یادمه میره

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.