2777
2789
عنوان

وا خخخ

63 بازدید | 6 پست

چرا بهتاش تو پایتخت امسال مثل میموناس صورتش😂

من نگاه نمیکنم  الان ی کم دیدم بهرام افشاری رو خخ مثل میمون شده انگار 😂

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

گریمش طوریه انگار میمون

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب مثلا میمون نگ می‌داشت از اون بیماری گرفته تو قرنطینه بوده ک فرار کرده

عه پس میمون نگه میداشته ، که این طور.

تاپیک رو قفل کردی گفتم اینجا بنویسم:فکر کردی پول دسمزد و هزینه فیلم از کجا امده که بدن به فقیرها؟؟ از این همه تبلیغ وسط فیلم و طبیعت و کمپر ووووو میلیارها پول از تبلیغات خود فیلم که علاوه بر هزینه ساخت و پول بازیگر کلی هم جیب صداسیما پر شد 

پس اصلا پولی نبوده که بخوان بدن به فقیر .از شرکتها برای تبلیغات گرفتن 

شرکتا هم قرار نیست پولشون بدن به فقیرا