2777
2789

حدود بکسال و نیم قبل احساس پوچی و ناامیدی و...داشتم یه روانپزشک برام افسردگی شدید تشخیص داد دارو خوردم تا مدتها خوب بودم 

چهار پنج ماه پیش یسری علائم دیدم تو خودم مثل عصبانیت خیلی خیلی شدید رفتم دکتر گفت اختلال شخصیت مرزی داری دارو خوردم تو مدت دارو خوردن خوب بودم ولی داروها بهم نساخت بیقرارم کرد منم گذاشتم کنار 

الان دوباره خیلی احساس پوچی دارم خیلی ناامیدم فقط مرگ‌و نیستیو برا خودم زیبا میبینم هیچکسو دوست ندارم هزینه های روانپزشک و روانشناس سرسام اوره یکدومشونو بتونم برم کدومو برم بنظرتون؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو روانپزشک دارو بهت میده انشالله خوب میشی ،هیچ وقتم داروهات و سر خود قطع نکن حتی اگه احساس کردی خ ...

متاسفانه هربار سر پول درمانو ول کردم😔

روانپزشک با دارو فعلا افسردگی رو کنترل کنید درسته حق دارید هزینه ها بالاست ولی روح و روان مثل جسم نیاز به درمان داره هر جور شده پیش یک روانشناس باتجربه برید میتونید با ‌۱۴۸۰ تماس بگیرید صحبت کنید مشاوره و راهکار میدن ارونتر میشید رایگان هست هزینه مشاوره نمی گیرن

چرا برات تشخیص مرزی دادن؟

نمیدونم یسری سوال پرسید گفت اینه بیماریت 

کلا اینجوریم ک با یه مویز گرمیم میشه با یه غوره سردی 

الان نمیدونم افسرده شدم ک انقد تو فکر خودکشیم یا میتونه از شخصیت مرزی باشه

روانپزشک با دارو فعلا افسردگی رو کنترل کنید درسته حق دارید هزینه ها بالاست ولی روح و روان مثل جسم نی ...

چهارده هشتاد فقط سوال می‌پرسه بعدم میگ ادرس مشاور نزدیکت میدم برو پیشش

نمیدونم یسری سوال پرسید گفت اینه بیماریت کلا اینجوریم ک با یه مویز گرمیم میشه با یه غوره سردی الان ن ...

سابقه کارای خطرناک وآسیب به خود وخودکشی ومصرف موادوسیگار و..هم داشتی؟

سابقه کارای خطرناک وآسیب به خود وخودکشی ومصرف موادوسیگار و..هم داشتی؟

خودزنی داشتم و دارم گاهی پاد میکشم ولی اعتیاد ندارم بهش 

خودکشیم ک چن روز پیش یه خشاب قرص ارامبخش خوردم ک شاید دیگ بیدار نشم...هیچ راه دیگ ای برا خودکشی پیدا نکردم گفتم تیریه تو تاریکی

چهارده هشتاد فقط سوال می‌پرسه بعدم میگ ادرس مشاور نزدیکت میدم برو پیشش

اهان پس چاره ای نیست اول پیش روانپزشک برید درمان رو قطع نکنید دارودرمانی ادامه بدین و تازمانی دکتر نگفته قطعش نکنید اما بهتره پولی هم بذارین برای روانشناس خوب که روی رفتارهم کار بشه  همانطور که جسم مریض میشه میرید دکتر خرج می کنید روح و روان هم نیاز به درمان و هزبنه داره و خیلی مهمه

اهان پس چاره ای نیست اول پیش روانپزشک برید درمان رو قطع نکنید دارودرمانی ادامه بدین و تازمانی دکتر ن ...

اره فعلا باید روانپزشکو شروع کنم 

ممنون از راهنماییت