2777
2789

دوستاااااان این ذکر معجزه میکنه،برای همه ی حاجت ها،به خدااااا فوق العادست.بهش مداومت کنید.منکه برای همه ی حاجتها میخونمش.برای آشتی هم ۱۲۹ بار بخونیش عالیه .کسی بوده از این ذکر حاجت مهمی بگیره؟

هر کی امضای من و دید برای بازشدن کلاف زندگیم صلوات بفرسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم توی عید باهاش آشنا شدم.به خداااا توی همین مدت کم ازش معجزه ها دیدم.فوق العادست

من گره کور زندگیم ازدواجه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
مداومت کن به خدا بد نمیبینی.اگه حاجت روا شدی منم دعا کن عزیزم

اینقدر ختم و چله انجام دادم همه بی ثمر

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
اینقدر ختم و چله انجام دادم همه بی ثمر

این ذکر فوق العاده معجزه آسا و سبکه.امتحان کن بد نمیبینی.اما به ذکری که میگی ایمان و امید داشته باش.نتیجه میگیری.دیدم که میگم

این ذکر فوق العاده معجزه آسا و سبکه.امتحان کن بد نمیبینی.اما به ذکری که میگی ایمان و امید داشته باش. ...

میشه بگید برای چه موردی نتیجه دیدین؟و چند روز انجام دادین؟

میشه بگید برای چه موردی نتیجه دیدین؟و چند روز انجام دادین؟

ببین من از اول فروردین ۱۴۰۴ با این ذکر آشنا شدم.توی همین مدت کم بارها و بارها امتحانش کردم و بهم نتیجه داد.اولیش این بود دشمن سر سختم خودش سوم عید بهم زنگ زد و تبریک عید گفت.بعدیش گرفتاری مالی بود که با این ذکر به اذن خدا رفع شد .بعدیش مانع کاری شدن بود که با این ذکر واقعا کار که به صلاح هم نبود به نتیجه نرسید و چندین حاجت دیگه.هر کدوم و ۲ یا ۳ روز بیشتر نخوندم که به نتیجه رسید.خیلی فوق العادست.به خداوندی خدا حیفه اگه کسی از این ذکر غافل بشه.خدا گواهه که عالیه.با عشق و اشتیاق و‌امید مداومت کنید و بیاید اینجا اعلام کنید که حاجت گرفته اید.

و‌وقتی یه حاجتت و‌میگیری هی کشش پیدا میکنی که بخونیش دوباره برای حاجتهای بعدی.توی گوگل هم میتونید سرچ کنید.نوشته برای حاجات سنگین هم جوابه