یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قبول نمیکنه اصلا خیلی حساس روی ماجرای دوست پسر خیلی مخصوصا که فامیله از صبح خواهرمو زده
میدونم ولی مادره نهایت یه هفته عصبیه بعد میبخشه و اروم میشه خواهرت یه یک ماهی اسه بره اسه بیاد کار مشکوک نکنه درست میشه انشالله یه اشتباهیه که کرده دیگه من خودم حساسم ولی مادر میبخشه
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه نمیکنه خیلی حرفای زشتی به اجیم میزنه میخواد از خونه بندازه بیرون
خدا کمکش کنه انشاالله به نظرم توسل کن به امام زمان با اقا حرف بزن درد و دل کن درست میشه من بار ها این کارو کردم یهو معجزه شده انگار مثلا شوهر منکاری رو میگفتم سال ها گوش نمیکرد که دیگه توسل کردم دقیقا همون روز از این رو به اون رو شد گفت باشه بریم انجامش بدیم
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲