2777
2789
عنوان

خانوما تو را خدا بیاین

61 بازدید | 7 پست

خواهرم همون که گفتم با یه پسره میحرفه مامانم فهمیده 

از اسکرین شات 

داره تو خونه خون راه میندازه میگه تو خراب هر شب با یکی ولی واقعا اونجوری نیست اولین بار که با پسر حرف میزنه 

اوضاع خوب نیست چیکار کنه پسرع بیاد خواستگاری 

سه ماهه صحبت می کنن 

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

از مادرتون عذرخواهی کنه سعی کنه اعتمادش جلب کنید بعید میدونم اون پسر بیاد خواستگاریش 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
از مادرتون عذرخواهی کنه سعی کنه اعتمادش جلب کنید بعید میدونم اون پسر بیاد خواستگاریش

قبول نمیکنه اصلا خیلی حساس روی ماجرای دوست پسر خیلی مخصوصا که فامیله 

از صبح خواهرمو زده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول نمیکنه اصلا خیلی حساس روی ماجرای دوست پسر خیلی مخصوصا که فامیله از صبح خواهرمو زده

میدونم ولی مادره نهایت یه هفته عصبیه بعد میبخشه و اروم میشه خواهرت یه یک ماهی اسه بره اسه بیاد کار مشکوک نکنه درست میشه انشالله یه اشتباهیه که کرده دیگه من خودم حساسم ولی مادر میبخشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
میدونم ولی مادره نهایت یه هفته عصبیه بعد میبخشه و اروم میشه خواهرت یه یک ماهی اسه بره اسه بیاد کار م ...

چی بگم اخه الان اومده تف می‌کنه تو صورت خواهر بیچارم اونم گریه می کنه گرفته دختر ۱۷ ساله کتک میزنه 

چی بگم اخه الان اومده تف می‌کنه تو صورت خواهر بیچارم اونم گریه می کنه گرفته دختر ۱۷ ساله کتک میزنه

اخی طفلی خواهرت کاش میتونستم با مادرت صحبت کنم بگم اشتباه میکنه یا اگر کسی هست که مادرت حرفش گوش میده به اون بگو باهاش حرف بزنه

اخی طفلی خواهرت کاش میتونستم با مادرت صحبت کنم بگم اشتباه میکنه یا اگر کسی هست که مادرت حرفش گوش مید ...

نه نمیکنه 

خیلی حرفای زشتی به اجیم میزنه میخواد از خونه بندازه بیرون 

نه نمیکنه خیلی حرفای زشتی به اجیم میزنه میخواد از خونه بندازه بیرون

خدا کمکش کنه انشاالله به نظرم توسل کن به امام زمان با اقا حرف بزن درد و دل کن درست میشه من بار ها این کارو کردم یهو معجزه شده انگار مثلا شوهر منکاری رو میگفتم سال ها گوش نمیکرد که دیگه توسل کردم دقیقا همون روز از این رو به اون رو شد گفت باشه بریم انجامش بدیم