من شخصاً همیشه درگیر این موضوع بودم. یکی از بدترین جاها، وقتی تو مهمونی یا جمعی هستی و نمیخوای کسی بوی بد بدن رو احساس کنه. 😖 شما چه کارهایی انجام میدید که این مشکل رو حل کنید؟ از اسپریهای بدن، ضدعرقهای خوشبو استفاده میکنید یا راهکارهای دیگهای دارید؟
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مام رو هر دو ماه مارکشو عوض کن چون بدنت به مام قبلیت عادت میکنه
اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
اول زیر بغل تمیز شسته بشه بعد پودر زاج سفید رو رو زیر بغل که خیس هست میزنی و ماساژ میدی که کامل خیس بشه زاجها
بعدشم لباس میپوشی
اصلا تا یک هفته بو نمیگیری
آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم