2777
2789
عنوان

هدفتون از ازدواج چیه

163 بازدید | 20 پست

چرا واقعا ازدواج میکنید؟ تحقیقات نشون داده که زنان مجرد و بدون فرزند شادتر از زنان متاهل هستن.

از طرف دیگه زن ها با ازدواج خیلی از حقوق انسانی خودشون رو مثل حق حضانت، حق طلاق، حق خروج از کشور، حق تحصیل و کار رو از دست میدن . شاید بگین که نه شوهر من خوبه و از این حرفا ولی واقعیت اینه که هر کسی میتونه عوض بشه به کسی نمیشه اعتماد کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارامش بود هدفم ارامشی که در پی برطرف شدن نیاز هام به نحو درستش تو خانواده اتفاق میفته و اینکه همدم داشته باشم  و تشکیل خانواده اینکه خانواده خودمو داشته باشم خداروشکر به همش رسیدم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بنظرم بیشتر خانما بخاطر محبت عشق و علاقه و توجه هستش که بعید میدونم مردای ایرانی نیازشون برطرف کنن😐

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
بنظرم بیشتر خانما بخاطر محبت عشق و علاقه و توجه هستش که بعید میدونم مردای ایرانی نیازشون برطرف کنن😐

بعد میگن تنهایی باوجود متاهلی چقدر بده   شوهرم نفهمه🙁😂

🐖🐷🐽

ازدواج نشه نسل منقرض میشه ..فکر کردی فقط خودتی

منقرض بشیم بهتره گند زدیم به کل دنیا ما انسانها

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

فرار از تنهایی نیاز به حمایت شدن

تنهایی دلیل خوبی نیس که . خیلیا ازدواج میکنن ولی باز حس تنهایی دارن یا وقتی که پیر میشن همسرشون فوت میشه و باز تنها هستن . 

ازدواج نشه نسل منقرض میشه ..فکر کردی فقط خودتی

آزادی و پیشرفت هر فردی مهم تره . چه دلیلی داره خودت خوب زندگی نکنی و یه بچه ای رو بوجود بیاری که اونم به خودش نرسه و همینطوری فرزندآوری و به فکر خود نبودن تا کی ؟

دوست دارم مستقل بشم تو این سن سال بهم میگن چکار کن چکار نکن یه غدا بخوام درست کنم این بریز اونو نریز ...

متاسفانه این از ویژگی های جوامع مردسالاره که اختیار رو از زن میگیرن و براش باید و نباید تعیین میکنن