2777
2789
عنوان

هدفتون از ازدواج چیه

173 بازدید | 20 پست

چرا واقعا ازدواج میکنید؟ تحقیقات نشون داده که زنان مجرد و بدون فرزند شادتر از زنان متاهل هستن.

از طرف دیگه زن ها با ازدواج خیلی از حقوق انسانی خودشون رو مثل حق حضانت، حق طلاق، حق خروج از کشور، حق تحصیل و کار رو از دست میدن . شاید بگین که نه شوهر من خوبه و از این حرفا ولی واقعیت اینه که هر کسی میتونه عوض بشه به کسی نمیشه اعتماد کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارامش بود هدفم ارامشی که در پی برطرف شدن نیاز هام به نحو درستش تو خانواده اتفاق میفته و اینکه همدم داشته باشم  و تشکیل خانواده اینکه خانواده خودمو داشته باشم خداروشکر به همش رسیدم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بنظرم بیشتر خانما بخاطر محبت عشق و علاقه و توجه هستش که بعید میدونم مردای ایرانی نیازشون برطرف کنن😐

بعد میگن تنهایی باوجود متاهلی چقدر بده   شوهرم نفهمه🙁😂

SHREEM AZAR

فرار از تنهایی نیاز به حمایت شدن

تنهایی دلیل خوبی نیس که . خیلیا ازدواج میکنن ولی باز حس تنهایی دارن یا وقتی که پیر میشن همسرشون فوت میشه و باز تنها هستن . 

ازدواج نشه نسل منقرض میشه ..فکر کردی فقط خودتی

آزادی و پیشرفت هر فردی مهم تره . چه دلیلی داره خودت خوب زندگی نکنی و یه بچه ای رو بوجود بیاری که اونم به خودش نرسه و همینطوری فرزندآوری و به فکر خود نبودن تا کی ؟

دوست دارم مستقل بشم تو این سن سال بهم میگن چکار کن چکار نکن یه غدا بخوام درست کنم این بریز اونو نریز ...

متاسفانه این از ویژگی های جوامع مردسالاره که اختیار رو از زن میگیرن و براش باید و نباید تعیین میکنن