2777
2789
عنوان

میشه یه قرص چربی سوز بگین

167 بازدید | 18 پست

میدونم همه میگن قرص خوب نیست و اینا

ولی جدی اگه یه قرصی باشه که ماهی حداقل سه چهار کیلو کم کنم ضررش چیه؟ یه قرص درست حسابی باشه

نه این اشغالایی که هیچ تاثیری ندارن

هر چی میگردم همه میگن تاثیری ندیدن

یه قرصی بگین که مصرف کردین بدون عوارض بوده یا واقعا ماثره

از اینایی که شیشه میشه هم داره لطفا نگین

و اینکه من اگه حال و حوصله رژیم و ورزش داشتم همچین تاپیکی نمیزاشتم

دیگه بریدم واقعا

نه حالشو دارم نه اعصابشو

پس لطفا نگین رژیم فلان بگیر و ورزش کن😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوردم این قرصها رو نابود شدم 

نخور 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

ی خانم که تو کارطب سنتی میگف قبل ناهاروشام ی قاشق چایی خوری گلپروسماق وزنجبیل قاطی‌کنیدیاتوماست بریزیدازهرکدوم ی قاشق‌چایی خوری مخلوط بشه نادوهفته میگف تادوسایزکم‌میشید

مفتی چیزی بدست نمیاد

حوصله ندارم و نمیتونم و  اینا نداریم

منم این راهو رفتم دکتر با شناختی کاز از من و آزمایش هام داشت گفت قرص های چربی سوز مضر هستن برات 

فقط و فقط فعالیت بدنی و تغذیه مناسب

نمیخوای همینه که هست

اگر خیلی اصرار داری عطاری ها به اسم لاغری یه چیزی بهت مین که صنتعی توش هست میگن جواب میده اما آخرش دیگه نمیتونی ترکش کنی

وطن ای مادر غمدیده ام.......

ی خانم که تو کارطب سنتی میگف قبل ناهاروشام ی قاشق چایی خوری گلپروسماق وزنجبیل قاطی‌کنیدیاتوماست بریز ...

طب سنتی هم که همیشه بدمزه ترین چیزارو میگه😭

پس چیکارکنمممم.. اصلا حوصله رژیم و ورزش ندارم😭

لاغر شدن حوصله میخواد 

ورزش نکن

رژیم بگیر 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

ورودی و کم کنی(کم بخوری) لاغر میشیمنم عصبانیم پرخوری ارومم میکنه رژیم و ورزش سخته حداقل از کم خوردن ...

اگه میتونستم جلوی دهنمو بگیرم که خیلی خوب میشه

قبلا رژیم گرفتم بعد خسته شدم ول کردمکلا حوصله رعایت و این چیزارو ندارمواقعا اعصاب میخواد که من ندارم

چاره ای نیست