2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین با همچین مادری چه برخوردی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 58 پست
حتی همسرم دقیقا حرف شما رو زد گفت الان اعتراض کنی مامانت یه هفته باهات قهر میکنه و چون توی این شهر ف ...

اره ولی کاش اگه میشد ب همسرت نمیگفتی جریانو...دور از جونت این مسائل توی خونواده میشه تف سربالا...بعدن ممکنه بین زن و شوهر طعنه و کنایه پیش بیاد..اما بنظرم نهایت سایتو کن ک کامل مستقل شی از مامانت...توقعتو ازشون تا جایی که میتونی بیار پایین.جوری باشه که نیازت بهشون نیفته.اینجوری کمتر اذیت میشی.

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
خواکر من بسیار آدم سمی ای هست بسیار وقیح و دعوا درست کن و نمک نشناس هست ولی باز هم مادرم همیشه طرف ا ...

این دقیقا خواهر منه😂

منم همیشه میگم چون اون سر و صدا میکنه زورتون بهش نمیرسه چیزی بهش نمیگین شر و دعوا درست کنه تو خونه بابام

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ولی کاش اگه میشد ب همسرت نمیگفتی جریانو...دور از جونت این مسائل توی خونواده میشه تف سربالا...بعد ...

والا بچم به شدت بهونه مادرم رو میگیره و دختر خواهرم رو 

حتی خواهرم میگه بچم رو فقط در مدرسه اجازه داری ببینی مجبورم این رو ببرم در مدرسه که ببینتش

هیچ دوست دیگه ای ندارم و بچم هم تنهاس چاره ای ندارم 

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

این دقیقا خواهر منه😂منم همیشه میگم چون اون سر و صدا میکنه زورتون بهش نمیرسه چیزی بهش نمیگین شر و دع ...

خیلییی موارد زیادی هست که خواهر من از این ها پول های درشت گرفته درحد اپارتمان!و به من یه هزاری هم ندادن گفتن تو کار میکنی اون بیکاره!

عزیزم وضعم هم خوب باشه باز هم این رفتار مادرم خیانت هست در امانتی که دستش بوده مث اینه من پارچه بدم ...

بله من حق رو به شما میدم

من از یه دید دیگه هم گفتم قضیه رو فقط شاید و احتمالش رو‌ننوشتم🥴

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اره ولی کاش اگه میشد ب همسرت نمیگفتی جریانو...دور از جونت این مسائل توی خونواده میشه تف سربالا...بعد ...

عزیزم خب مادرم جلوی شوهرم با صدای بلند گفت 

بعد شوهرم اومد توی خونه داد و بیداد کرد بچم دستش گذاشته بود روی گوشش هی میگفت داد نزنید اخر سر هم افتاد زمین لبش پاره شد

یعنی ببینید یه کار به ظاهر کوچیک یه به اصطلاح مادر چه وضعی برای من درست میکنه دیشب تا صبح نخوابیدم 

خیلییی موارد زیادی هست که خواهر من از این ها پول های درشت گرفته درحد اپارتمان!و به من یه هزاری هم ند ...

خب پس بازم خودت متهم میشی به خسیس بازی 

ولش کن سعی کن فراموش کنی 

موقعیتی پیش‌اومد مقابل ب مثل کن اگر حوصلشو داری

والا بچم به شدت بهونه مادرم رو میگیره و دختر خواهرم رو حتی خواهرم میگه بچم رو فقط در مدرسه اجازه دار ...

رفت و آمد اشکال نداره که...اما خورد و خوراکت و کاراتو خودت واسه خودت انجام بده...ک منتی روی سرت نباشه و رفتاری نکنن ک حالتو بد کنن.من یبار خونه مامانم بودم می‌خواستیم شیرینی محلی درست کنیم...همه موادو خریدم چون شهر دیگه زندگی میکنم میخاستم خونه مامانم درست کنم با خودم بیارم..فکر کن مامانم درست کرد اول از همه تقسیم ب دو قسمتش کرد بین من و خواهرم...حالا اون هر روز خونه مامانمه...من لنگ پول مواد شیرینی که نبودم از رفتار مامانم دلخور شدم که نگفت این بچه داره میره راه دور...بزارم ببره بعد واسه اون‌یکی دخترم هر چقدر میخوام درست کنم!!!!از اون ب بعد دیگه هیچکاری ذزش نمیخام

رفت و آمد اشکال نداره که...اما خورد و خوراکت و کاراتو خودت واسه خودت انجام بده...ک منتی روی سرت نباش ...

چرا واقعا اینطوری میکنن؟من مادرم خیلی زیرآب خواهرم رو میزنه و آدم فکر میکنه ازش متنفره جالبه که خواهرم هم هیچی زندگیش رو به مادرم نمیگه و همیشه دعواش میکنه ولی از اینور من باهاش صادقم احترامش نگه میدارم براش شر درست نمیکنم حتی پول و امکانات هم بهش میدم ولی بازم اونو میخواد در عمل

رفت و آمد اشکال نداره که...اما خورد و خوراکت و کاراتو خودت واسه خودت انجام بده...ک منتی روی سرت نباش ...

یه همسایه طبقه پایین مجتمع ما هست که دوتا دختر همسن و سال بچه من دارن نمیدونم چه طوری با اون طرح دوستی بریزم یکی دوبار توی لابی دیدمشون و بچه ها با هم بازی کردن نمیدونم چه طوری ادامه دارش کنم که بچم با یکی دوست بشه شاید کمتر محتاج اینا شدم

عزیزم خب مادرم جلوی شوهرم با صدای بلند گفت بعد شوهرم اومد توی خونه داد و بیداد کرد بچم دستش گذاشته ب ...

خیلی بده...آدم نمیدونه چی بگه ...هر چی بگی مقصر میشی...رفتار مامانت خیلی اشتباهه

چرا واقعا اینطوری میکنن؟من مادرم خیلی زیرآب خواهرم رو میزنه و آدم فکر میکنه ازش متنفره جالبه که خواه ...

همین بخدا..منم مامانم ساعتها میشینه از خواهرم و شوهرش بد میگه.البته واقعا حق داره...آبجیم فقط ب فکر خودش و شوهرش...جوری که خونه بابام مفت نشستن.خورد و خوراکشونم خونه بابامه اکثرن...ولی زبون آبجیم درازه.حالا من سالی فقط دو بار میرم.همه کارای مامانمو میکنم...تهش همه چی ب نفع خواهرمه.

یه همسایه طبقه پایین مجتمع ما هست که دوتا دختر همسن و سال بچه من دارن نمیدونم چه طوری با اون طرح دوس ...

اگه میتونی ی چیزی ببر درخونشون...طرح دوستی بریز با خانومه..بهش بگو هوا خوبه بچه ها رو غروبا ببریم پارک بازی کنن؟یا میتونی بگی بعضی وقتا باهاشون بفرسته پیش دخترت سرگرم شن...کلا بچه که بزرگتر شه این وابستگی به خونوادت کمتر میشه نگران نباش

اگه میتونی ی چیزی ببر درخونشون...طرح دوستی بریز با خانومه..بهش بگو هوا خوبه بچه ها رو غروبا ببریم پا ...

ممنون عزیزم از راهنمایی ت احتمالا یه چیزی ببرم درخونشون و بگم من و بچم تنها هستیم اگر دوست داشتین دخترها بیان با هم بازی کنن