2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین با همچین مادری چه برخوردی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 58 پست
پس با مادرت صحبت کن بگو من راضی نیستم غذای مارو می‌ دی بقیه خواهرانه میگم خودت هم سعی کن یاد بگیری ش ...

عزیزم همیشه هرچی برای من میپزه به خواهرم هم میده ولی با موادی که خودش میخره اینبار خواستم توی هزینه ها کمک کنم گوشت خودم خریدم دادم که دیدم اینکار رو کرد 

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

عزمزمه هیچی رو خودش نخورده همش رو داده خواهرم و خواهرم هم اصلا نه ادم خوبیه نه احوالی از من میپرسه نه به خیری برای من راضی هست کلا توی هیچ زمینه ای!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری ناراحت شی..اما کاری نمیشه کرد ...هر چی بگی در نهایت محکوم میشی ب خسیس بودن و بی احترامی کردن..وقتی تو اون گوشت رو دادی که واسه خودت و شوهر و بچت غذا بپزه نباید واسه خواهرت درستش می‌کرد..خیلی واضحه.اما بنظرم از این ب بعد خودت بپز خونه خودت بخور 

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
خب پس حق داریولی بیخیال شما با اون گوشت ثروتمند نمی‌شدید پس این همه تنش فکری هم لازم نیست

مشکلم گوشت نیست عزیزم مشکلم رفتار مادرم هست و حقیقتا هم تعجب کردم عم دلم شکست 

چون این شرایطو تجربه کردم عزیزم

خواکر من بسیار آدم سمی ای هست بسیار وقیح و دعوا درست کن و نمک نشناس هست ولی باز هم مادرم همیشه طرف اون هست با وجودی که همیشه بدش رو میگه در عمل میبینم برای جلب رضایت اون هرکاری میکنه از من پول و امکانات رو میگیره خرج اون میکنه درحالی که خواهرم خیرش به هیچ کس نمیرسه تازه فقط هم شر و دردسر داره

بعضی ها فکرمیکنن الان اسی شرایطش عالی وضعش توپه بعد اینکارو کرده از ناراحتیش مشخصه رو اون گوشت حساب ...

عزیزم وضعم هم خوب باشه باز هم این رفتار مادرم خیانت هست در امانتی که دستش بوده مث اینه من پارچه بدم خیاط بی خبر از من بره لباس درست کنه برای یکی دیگه!!

خواکر من بسیار آدم سمی ای هست بسیار وقیح و دعوا درست کن و نمک نشناس هست ولی باز هم مادرم همیشه طرف ا ...

همیشه همینه خواهر 

اونکه سلیطه و بی ابرو عه بیشتر بقیه هواشو دارن تا دهنش بسته باشه 

اونی‌که مظلوم و با گذشته هم میگن ولش کن اینکه هرکاریش کنیم آزاری نداره 💔

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
خواکر من بسیار آدم سمی ای هست بسیار وقیح و دعوا درست کن و نمک نشناس هست ولی باز هم مادرم همیشه طرف ا ...

همون دیگه چون خواهرت اهل دعواس مامانت ازش میترسه...واقعا موندم از پدر و مادرایی که با رفتارای اشتباهشون  بین بچه هاشون فرق میزارن و ناراحتی و کدورت رو بین بچه هاشون بیشتر میکنن...این رفتارا واقعا بچه وقیح رو پروتر میکنه...چطور ب فکر اون هستن ب فکر آبروی تو جلو همسرت نیست؟؟؟منم همین چالشو سالهاست ک دارم

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
همون دیگه چون خواهرت اهل دعواس مامانت ازش میترسه...واقعا موندم از پدر و مادرایی که با رفتارای اشتباه ...

حتی همسرم دقیقا حرف شما رو زد گفت الان اعتراض کنی مامانت یه هفته باهات قهر میکنه و چون توی این شهر فقط مادر و خواهرم هستن وخانواده همسرم نیستن عملا خواهرم هم که سالی یه بار هم نمیبینم اگر مادرم هم قهر کنه دست تنها میشم