2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین با همچین مادری چه برخوردی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 58 پست
ممنون عزیزم از راهنمایی ت احتمالا یه چیزی ببرم درخونشون و بگم من و بچم تنها هستیم اگر دوست داشتین دخ ...

خواهش میکنم گلم.انشالله ک دخترت دوستای جدید پیدا میکنه و سرگرم میشین

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا مشکلم همینه بعد هم عزیزم من پول زیادی ندارم که بخوام ببخشم به دیگران ولی حداقلش این بود که ...

کاش بخاطر همه تاپیکایی که زدی و کلی ادم هست که بچه شبیه تاپیکای شما دارن و بخاطر اینکه دعات کنن لگی کوچولوت تو چه وصعیتیه؟اتیسم یا خدایی نکرده اختلالی داره یا نه

ماها همه نگرانیم مثل خودت که از دنیزاا و کلی ادم دیگه سوال پرسیذه بودی

سلام عزیزم وقتتون بخیر گفته بودین که بچتون انگشتای دستش رو باز و بسته می‌کنه الان خوب شده ؟ عادتش رو ...

سلام عزیزم کوچولو شما چند وقتشع

چند وقته دستاشو باز و بسته میکنه

پسر من ۵ماه و خورده ایشه همش انگشتاشو باز و بسته میکنه و بهشون نگاه میکنه

ببب ددد ممم نمیگه

تقلیذ نداره

کوجولو سما تو چه وصعیتیه؟

سلام عزیزم کوچولو شما چند وقتشعچند وقته دستاشو باز و بسته میکنهپسر من ۵ماه و خورده ایشه همش انگشتاشو ...

سلام عزیزم

پسرم دوسال ویک ماهشه انگشتای دستش روهمش باز و بسته می‌کنه و همش بهشون نگاه می‌کنه و میگیره جلوی چشمانش بهشون نگاه می‌کنه و اصلا صحبت نمیکنه فقط چندتا کلمه مثل با ماامااا  ددد  همین خیلی نگرانشم 

ولی کوچولوی شما فقط پنج ماهشع اصلا فکرت رو درگیر نکن وگرنه اعصاب برات نمی‌مونه مطمعن باش پسر گلت هیچمشکلی نداره و کاملا سالمه عزیزم 

سلام عزیزمپسرم دوسال ویک ماهشه انگشتای دستش روهمش باز و بسته می‌کنه و همش بهشون نگاه می‌کنه و میگیره ...

من اینقدر تو این تاپیکا چرخیدم دیگه هیچی ازم نمونده شدم ۵۴کیلو اینقدر حرص خوردم

من پسرم نه اشاره میفهمه نه تقلید داره نه دد بب مم میگه اینقدر چنگم میزنه شستشو هی فشار میده رو زمین پاهاشو رو حالت دمر هی میلره بالا تکون میده

واقعا کم اورذم

من اینقدر تو این تاپیکا چرخیدم دیگه هیچی ازم نمونده شدم ۵۴کیلو اینقدر حرص خوردممن پسرم نه اشاره میفه ...

عزیزم اصلا نگران نباش باور کن  پسر گلت سالمه هرچی بیشتر سرچ کنی داغون میشی اون طفلکی رو هم داری اذیت میکنی دیدگاهت رو عوض کن اونوقت میبینی داری اشتباه میکنی 

من اینقدر تو این تاپیکا چرخیدم دیگه هیچی ازم نمونده شدم ۵۴کیلو اینقدر حرص خوردممن پسرم نه اشاره میفه ...

عزیزم اصلا نگران نباش باور کن  پسر گلت سالمه هرچی بیشتر سرچ کنی داغون میشی اون طفلکی رو هم داری اذیت میکنی دیدگاهت رو عوض کن اونوقت میبینی داری اشتباه میکنی 

عزیزم اصلا نگران نباش باور کن پسر گلت سالمه هرچی بیشتر سرچ کنی داغون میشی اون طفلکی رو هم داری اذیت ...

خدا از دهنت بشنوه

همه از دستم خسته شدن ولی خودم بیشتر دست خودمم نیست دلم براش میسوزه بخواد عذاب بکشع

دکتر اطفالش میگه باز شروع کردب

دیروز بردمش مغز و اعصاب مجدد میگه برو یازده ماهگی بار بیارش 

از یه بچه پنج ماهه واقعا انتظارت خیلی زیاده دچار وسواس شدی باور کن از بس تو گوگل سرچ کردی من روی حساب تجربه بهت میگم خودت داغون میشی و اعصابت روز به روز ضعیف تر میشه از  بچگیای پسرت لذت ببر و مثبت فکر کن مطمعن باش گل پسرت هیچ مشکلی نداره 

خدا از دهنت بشنوههمه از دستم خسته شدن ولی خودم بیشتر دست خودمم نیست دلم براش میسوزه بخواد عذاب بکشعد ...

فقط اینو بهت بگم تا زمانی که خودت نخوای هیچکس نمیتونه قانعت کنه تا زمانی که دنبال نشونه تو بچت بگردی عذاب می‌کشی آخه کجای دنیا یه بچه پنج ماهه رو اینجوری از دیدگاهی که تو داری بهش نگاه می‌کنی نگاه میکنن پسرت خیلی کوچیکه برای اینکه بهش برچسب بزنی امیدوارم که حال دلت خوب باشه

فقط اینو بهت بگم تا زمانی که خودت نخوای هیچکس نمیتونه قانعت کنه تا زمانی که دنبال نشونه تو بچت بگردی ...

قربون لطف و محبتتون

بله میدونم ولی واقعا هرروز میگم امروز دیگه نه

ولی دقیقا همون روز یه رفتار جدبد میکنه که نمیتونم بیخیال شم