چند تا تیکه گوشت رو به مادرم دادم گفتم باهاش برای خودم و شوهرم غذا درست کنه دیشب رفتم خونش میگه یکم آب آبگوشت با سیب زمینی بیارم برای بچه ات؟با گوشتایی که داده بودی برای خواهرت و شوهرش و یچه هاش یه آبگوشت درست کردم خیلی خوشمزه شده گفتم خب این که تهش هست گوشت هاش کو؟گفت همش دادم اونا رفتم سر قابلمه میبینم یه آب با کلی لوبیا ته قابلمه هست میخواد اونا رو بده بچه من!!!
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم دقیقا مشکلم همینه بعد هم عزیزم من پول زیادی ندارم که بخوام ببخشم به دیگران ولی حداقلش این بود که ...
کاش بخاطر همه تاپیکایی که زدی و کلی ادم هست که بچه شبیه تاپیکای شما دارن و بخاطر اینکه دعات کنن لگی کوچولوت تو چه وصعیتیه؟اتیسم یا خدایی نکرده اختلالی داره یا نه
ماها همه نگرانیم مثل خودت که از دنیزاا و کلی ادم دیگه سوال پرسیذه بودی
سلام عزیزم کوچولو شما چند وقتشعچند وقته دستاشو باز و بسته میکنهپسر من ۵ماه و خورده ایشه همش انگشتاشو ...
سلام عزیزم
پسرم دوسال ویک ماهشه انگشتای دستش روهمش باز و بسته میکنه و همش بهشون نگاه میکنه و میگیره جلوی چشمانش بهشون نگاه میکنه و اصلا صحبت نمیکنه فقط چندتا کلمه مثل با ماامااا ددد همین خیلی نگرانشم
ولی کوچولوی شما فقط پنج ماهشع اصلا فکرت رو درگیر نکن وگرنه اعصاب برات نمیمونه مطمعن باش پسر گلت هیچمشکلی نداره و کاملا سالمه عزیزم
من اینقدر تو این تاپیکا چرخیدم دیگه هیچی ازم نمونده شدم ۵۴کیلو اینقدر حرص خوردممن پسرم نه اشاره میفه ...
از یه بچه پنج ماهه واقعا انتظارت خیلی زیاده دچار وسواس شدی باور کن از بس تو گوگل سرچ کردی من روی حساب تجربه بهت میگم خودت داغون میشی و اعصابت روز به روز ضعیف تر میشه از بچگیای پسرت لذت ببر و مثبت فکر کن مطمعن باش گل پسرت هیچ مشکلی نداره
خدا از دهنت بشنوههمه از دستم خسته شدن ولی خودم بیشتر دست خودمم نیست دلم براش میسوزه بخواد عذاب بکشعد ...
فقط اینو بهت بگم تا زمانی که خودت نخوای هیچکس نمیتونه قانعت کنه تا زمانی که دنبال نشونه تو بچت بگردی عذاب میکشی آخه کجای دنیا یه بچه پنج ماهه رو اینجوری از دیدگاهی که تو داری بهش نگاه میکنی نگاه میکنن پسرت خیلی کوچیکه برای اینکه بهش برچسب بزنی امیدوارم که حال دلت خوب باشه