2777
2789
عنوان

بارداری ضعف شدید در حد بیهوش شدن😰

397 بازدید | 45 پست

دوستان من هفته۹ بارداریم انقدر ضعف دارم که حد نداره شبا با ضعف و گرسنگی شدید از خواب میپرم حتی جون ندام تا یخچال برم چیزی بردارم کلا میلرزم و چشام سیاهی میره آزمایشامم خوب بوده فقط قندم لب مزه،چیزای شیرین و قندی نمیخورم یک ماهه،یهویی بیجون میشم بخاطر حالت تهوعمم چیزی نمیتونم بخورم بیشتر چیزای خنک دوسدارم میوه و اینا،کسی بوده یا هست اینجوری؟! من چیکارکنم خیلی سخته

میتونه بخاطر افت قند باشه بنظرتون راهش چیه؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم عین شمام ولی نمیزارم ززیاد گشنه بمونم..تند تند ریز خوری کن ن ک یدفعه فقط بخوری...کنار دشکت میوه و نون بزار ..راستی خیار زیاد بخور نمیزاره قندت بیشتر شه..دکتر بمن ۲روز پیش گفت

طبیعیه اوایلش من انقدرررضعف بودم یه قابلمه آش رشته درست میکردم انقدر میخوردم سیر نمیشدم اصلا کلا سیرمونی نداشتم وزنمم همون اوایل رفت بالا 

الان ماه ۵ ام این موقع ها گرسنم میشه اهمیت نمیدم عین اوایل نیس اصلا اون موقع چنان ضعف میکردم ک حالت قش بود

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.