2777
2789

شغلتون چیه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کردم همه جوانب رو بسنجم، میل خودم به شاغل بودن هست حداقل تا تولد فرزند بعدیم.

منتهای مراتب گرفتن تصمیم در این مورد به تنهایی راحت نیست، خواستم از نظر بانوان محترم این سایت استفاده کنم چون در خیلی موارد نظرات رو می خوندم.

کار در دفتر بیمه با ۶ساعت در شیفت صبح

حقوقش چقدره؟ب پولش نیاز دارین

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

حقوقش چقدره؟ب پولش نیاز دارین

بحث حقوق نیست، به خاطر سابقه بیمه می خوام برم و از طرفی حوصله ام تو خونه سر میره. محل کار نزدیک محل زندگیمه، حقوق بالایی نداره که دل خوش باشم ولی اعتماد به نفسم تو محیط کار بالا میره. از طرفی به خاطر این مدت مرخصی که داشتم چون تقریبا ۱ سال شده از آدمای سمی اطرافم زیاد طعنه می شنوم.

می خوام حداقل به اونها ثابت بشه، زن با مادر شدن از کار و درس نمیفته وگرنه این آدمای سمی همه رو نیش خواهند زد و منو تو سر بقیه خواهند کوبید.

از این جمله که ببخشیدا

"زن یه دونه که زایید باید بشینه تو خونه "خیلی بدم میاد

برای بعد هم ان‌شاءالله در نظر دارم پرداخت بیمه رو خودم دست بگیرم و به عنوان زن خانه دار پرداخت کنم.

برنامه ام اینه مشغول باشم تا تولد فرزند بعدیم، بعد اگه خدا خواست مرخصی زایمان بگیرم و بعد از مرخصی درخواست بیمه بیکاری بدم

بعد از اتمام دریافتی بیمه بیکاری اقدام کنم به بیمه زنان خانه دار، البته اینم بگم نمی خوام فاصله سنی بچه هام زیاد باشه

می دونید اون همه تلاش برای ادامه تحصیل، اون همه مشقت برای داشتن شغل سالم تو محیط سالم، اون همه حرف شنیدن از آدمای بیخودی اطرافم که دختر رو چه به درس و دانشگاه و شاغل بودن تا اینجا اومدم. نمی خوام خانوادم احساس سرشکستگی کنن و یه لحظه از ذهن شون بگذره که نکنه بقیه راست می گفتن و نباید دخترمون درس می خوند.