2777
2789
عنوان

این عشقه یا دارم اشتباه میکنم

139 بازدید | 7 پست

چجوری از راه دور به یکی حس عمیق میشه داشت

من با این که ندیدمش و دستاشو نگرفتم همش بی قرارش میشم

فقط با صداش ؟

یا حرفاش؟

از اون روزی که اشنا شدیم خواب و خوراک ندارم

اونم امشب اینارو بهم میگفت

من جدا شدم ۱۰ سال با همسر سابقم زندگی میکردم و تجربه دارم

ولی 

ولی این یه چیز دیگس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک پرسیده بودین ازم قفل کرده بود اسی دیگ اینجا میگم براتون. بگین بیاد خواستگاری تون و شرایط تون هم بگین حق طلاق میخوام و تا موقعیت عالی نبینم بچه دار هم نمیشم ، اگ جدی باشه مهم باشین براش قبول میکنه و دو سه روزه میاد خواستگاری واگ بخواد سرکارتون بزاره میگه باشه هرووقت شرایط جور بود میام خواستگاریت اینو گفت بدونین میخواد سرکار بزاره سواستفاده کنه و اگر هم کلا نباشه توباغ میگه نه پس تکلیف جدی روشن کنین باهاش سواستفاده نکنه آسیب میبینین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

تاپیک پرسیده بودین ازم قفل کرده بود اسی دیگ اینجا میگم براتون. بگین بیاد خواستگاری تون و شرایط تون ه ...

من الا اصلا شرایط ازدواج ندارم

ولی دلمم نمیخواد ازم سو استفاده بشه

چه جوری رفتار کنم؟