در صورتی که پدرشوهر یه خونه بزرگ۲۰۰ متری براشون خریده باشه.ماشین و زمین خریده باشه.و عروس هم طبقه ی بالای پدرشوهرش بشینه،و پدرشوهرمادرشوهر ناتوان باشن.ب نظر شما در مقابل این همه پولی ک قطعا ب فرزندانش میرسه وظیفه نداره گاهی سر بزنه و غذایی درست کنه؟
برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیشکی مسول زندگی دیگران نیس در اصل ولی خب این وجدان آدم نمیزاره اگه ببینه میتونه کاری کنه ولی دریغ کنه ..میدونی انسانیت نداشته باشه ..حالا چه چیزی داده باشن یا نه ..ولی در حد متعارف
خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆. ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب🌱🤍
صدرصد اگه کمک نکنه یعنی یه آدم بی لیاقت که این همه خوبی رو ندید
دقیقا
احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗
حالا تو خانواده پدری من برعکس بود با اینکه پدربزرگم مال و اموال خوب هم به دخترا داده بود هر کدوم زیرش در رفتن بیاد مراقبت از پدربزرگم و خلاصه بابام اینا کلا برادرا خیلی زحمت کشیدن و پسرعمومم خیلی زحمت کشید تو اون شش ماه که حالش خیلی بد بود زن عموم غذا میپخت اون یکی زن عموم واسه دفع پدربزرگم کمک میکرد حموم میکرد
مامانمم مثل امریکا هیچ غلطی نکرد فکر کنم اصلا خونه نبود تهران نبود
به دل خودت نگاه بنداز که میخوای و میتونی انجام بدی یا نه؟!!به حرف بقیه گوش نکن و نبین که کی چیکار می ...
راجع ب من نیست.با مادرم عصری بحث میکردیم گفتم عروس هم وظیفه داره درمقابل خانواده شوهر،اگه خانواده شوهر خوبی کرده باشن خونه و ماشین و...داده باشن بهشون.مامانم میگه هیچ وظیفه ای نداره عروس.وظیفه پسرشونه.ولی من قبول ندارم.
درمورد یکی از اقواممونه ک پدرشوهرش همه چی داده بهش ولی الان ک ناتوانه عروس قطع رابطه کرده
برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم