2777
2789
عنوان

به نظر شما هم عروس هیچ وظیفه ای در مقابل خانواده شوهر نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 65 پست
یکی از فامیلای ما همه ی ثروتشو داده به پسراشپسرا همه لندکروز زیر پاشون و وضع مالیشون تووووووپ که فقط ...

الهی بمیرم برا اون دختر یعنی وافعا توان مظلومیت اونو نمیدن که راحت حقشو خوردن ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راجع ب من نیست.با مادرم عصری بحث میکردیم گفتم عروس هم وظیفه داره درمقابل خانواده شوهر،اگه خانواده شو ...

همچین پدر و مادری حقشونه که بی مهری ببینن

وقتی اونا به دخترهای خودشون رحم نکردن و حقشون رو نادیده گرفتن، عروس هم به ناحق رفتار کردن براش عادی میشه

معلامه که وظفیش وقتی تمام پولا رو گرفته !

مادرم مقایسه میکنه با خودمون.من ب پدرشوهرمادرشوهرم موقعی ک زنده بودن خیلی احترام میزاشتم و در حدی ک درتوانم بود رسیدگی میکردم.ولی شوهرم آدم بسیار سرد و بی عاطفه ایه و کاری ام تاحالا ب اون صورت واس خانوادم نکرده البته خودمونم گرفتاری مالی داریم.میگه تو برای خانواده شوهرت خوب بودی شوهرت واس ما خوب نیست.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
میشه بپرسم چرا به دخترا نداده

حقشونه.اصلا خودشونم نمیخوان میگن داداشمون یکی یه دونه هستش مال اونه همه چیز.دخترا هم رسیدگی میکنن .عروس اصلا نمیاد سر بزنه

به نظر من اگه شوهره واسه خانواده زنش مثل پسر اون خانواده اس ‌،عروسه هم باید واسه پدر شوهر و مادر شوهر مثل دخترشون باشه

یعنی اگه مامان بابای عروس مریض بشن داماده مثل پسرشون تر و خشکشون کنه

شما وقتی ازدواج می‌کنی و وارد یه خانواده میشه 

چنتا مسئولیت رو باید بپذیری 

شما هم زن داداش میشی 

هم عروس 

هم جاری 

و.......

پس باید درست رفتار کنی

.

اگر طبقه بالای خونه پدر خودت زندگی کنی 

پدر و مادرت کاری داشته باشن 

میگی به من مربوط نیست و وظیفه ای ندارم؟

پدرو مادر همسرت هم دیگه میشن مثل پدرومادر خودت 

چه آنهایی که دارن و کمک فرزندشون میکنن 

چه آنهایی که نداشتن و کمک نکردن.

یه انسان اگر همسایه ش هم نیازی بهش پیدا کنه دریغ نمیکنه 

چه برسه پدرومادر 

اصلا هم فکر نکن چیزی از ارزش هات کم میشه...

فقط و فقط و فقط برای رضای خدا کار کن 

حتی اگر براتون کاری نمیکنن هم تو کارت رو انجام بده و بگو خدایا چون تو گفتی و دوست داری من انجام میدم 

پس خودت برام جبران کن 

خیرشو نمیبینن‌ مطمئن باش یه جایی خدا این مال حروم رو میکوبه تو سرشون

خیرشو ندید اتفاقا یکی از برادرا تو سن کم سکته کرد مرد

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
هیشکی مسول زندگی دیگران نیس در اصل ولی خب این وجدان آدم نمیزاره اگه ببینه می‌تونه کاری کنه ولی دریغ ...

من خودم یه همسایه دارم پیره.بچه هاش بهش زیاد نمیرسن.خودشم تنها میمونه.واقعا وظیفه خودم میدونم بهش رسیدگی کنم در حد توانم.به نظر من وظیفه ی انسانی همه ی ماست ک هوای همدیگه رو داشته باشیم

خیرشو ندید اتفاقا یکی از برادرا تو سن کم سکته کرد مرد

بقیه هم یه روزی یه جایی از دماغشون در میاد این حروم خوری 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵