2777
2789
عنوان

امشب دیگه آخرین شبمه تو خونه شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3950 بازدید | 109 پست
تو باید بری. الان وقتشه. نه وقتی بچه اومد توی زندگیت. چون آدم خیانت کار هیچ وقت درست نمیشه

اولین خیانت و کتک رو که دیدن فرار کنین

این دو مورد قراره همیشه ادامه داشته باشن!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت بد بود چرا بچه ی دومو اوردی؟؟

تو نباشی اونا چیکار کنن؟؟؟ مگه تو مسئولشون نیستی مگه تو دنیا نیاوردیشون

میخوای اواره ی کوچه خیابون بشن 

زیر دست نامادری و هر ادم مزخرفی باشن

من نمیدونم مشکلت چیه با شوهرت اما تو در قبال بچه هات مسئولی خصوصا دومی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
۸ساله فقط دارم میجنگم

من یکیو میشناسم شوهرش خیانت میکنه پولی هم نداره و مریض روحی هم داره وسواس داره اما خانمش بخاطر بجهاش ۱۵ساله داره زندگی میکنه

هیچ بچه ای بدون ضربه روحی نمیمونه وقتی مادرش بره 

اگم موندی سعی کن ناراحتیتو پنهون کنی وگرنع با رفتن فرقی نداره

نمیشه بمونی پیش بچه ها شوهرت بره

یا فقط به عنوان مادر بمونی

با شوهرت هیچ کاری نداشته باشی همخونه فقط

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
تو باید بری. الان وقتشه. نه وقتی بچه اومد توی زندگیت. چون آدم خیانت کار هیچ وقت درست نمیشه

نمیدونی چ حالی دارم ازدواج دومم دارم دیوونه میشم 

😊گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🕊✨🤲🏻😊

تورو خدا نرو ‌.پسرات گناه دارن .فردا یادشون میفتم دلم میگیره...انقدررر تو تنگنایی که حاضری بزاریشون ...

من مردم اینجا با قرص اعصاب میمونم،از اینکه این زندانو برام هی زندان تر میکنن دارم خفه میشم فقط شوهرم نیس مادرش خواهرش

به کتفشم نیس اصلا،ایییی خدا گزاشت رفت پسر بزرگم میگه نرو مامان دیگه نمیتونممممم

دلت برا بچه هات بسوزه  همسن بچه های منن  توروخدا ولشون نکنی ...منم چنشب پیش پاشدم برم همسرمم چیزی نگفت ولی میدونستم اگ برم یک لحظه از فکر بچه هام درنمیام و این سختتره  پس بمون ب خدا توکل کن

واقعا خیلی سخته شرایطت، حتی فکر کردن بهش هم حس خفگی میده به آدم، ولی اسی جان سعی کن به خاطر بچه هات تحمل کنی، البته اگه میتونی شاغل باشی و خرج زندگی بدی و مستقل با بچه هات زندگی کنی که چه بهتر برو، ولی اگه نمیتونی، بمون تحمل کن به خاطر اون دو تا طفل معصوم، باباشون گناهی کرده چرا تاوانشو اون دو تا بچه پس بدن، چون مادری و یه مادر به خاطر بچش میتونه کوه رو هم جا به جا کنه، سعی کن بمونی اون مردک خیانتکار رو نادیده بگیری، بهش به چشم یه حمال، یه محافظ، یه نوکر و کارت عابر بانک نگاه کن، فکر کن نوکر تو و بچه هاته، بعد که پسرات، مردی شدن اونوقت با هم تصمیم بگیرید که چیکار کنید. ولی اونا الان بهت نیاز دارن.