الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو نباشی اونا چیکار کنن؟؟؟ مگه تو مسئولشون نیستی مگه تو دنیا نیاوردیشون
میخوای اواره ی کوچه خیابون بشن
زیر دست نامادری و هر ادم مزخرفی باشن
من نمیدونم مشکلت چیه با شوهرت اما تو در قبال بچه هات مسئولی خصوصا دومی
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
به کتفشم نیس اصلا،ایییی خدا گزاشت رفت پسر بزرگم میگه نرو مامان دیگه نمیتونممممم
دلت برا بچه هات بسوزه همسن بچه های منن توروخدا ولشون نکنی ...منم چنشب پیش پاشدم برم همسرمم چیزی نگفت ولی میدونستم اگ برم یک لحظه از فکر بچه هام درنمیام و این سختتره پس بمون ب خدا توکل کن
واقعا خیلی سخته شرایطت، حتی فکر کردن بهش هم حس خفگی میده به آدم، ولی اسی جان سعی کن به خاطر بچه هات تحمل کنی، البته اگه میتونی شاغل باشی و خرج زندگی بدی و مستقل با بچه هات زندگی کنی که چه بهتر برو، ولی اگه نمیتونی، بمون تحمل کن به خاطر اون دو تا طفل معصوم، باباشون گناهی کرده چرا تاوانشو اون دو تا بچه پس بدن، چون مادری و یه مادر به خاطر بچش میتونه کوه رو هم جا به جا کنه، سعی کن بمونی اون مردک خیانتکار رو نادیده بگیری، بهش به چشم یه حمال، یه محافظ، یه نوکر و کارت عابر بانک نگاه کن، فکر کن نوکر تو و بچه هاته، بعد که پسرات، مردی شدن اونوقت با هم تصمیم بگیرید که چیکار کنید. ولی اونا الان بهت نیاز دارن.