2777
2789
عنوان

امشب دیگه آخرین شبمه تو خونه شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3938 بازدید | 109 پست
دیگه وقتی خانوادش نمیزارن بدبخت چی کنه باید تحمل کنه و بچه ها از آب و گل در اومدن اون دیگه یه زن افس ...

توروخدا سه سالشه کوچیکه،هنوژ از آب وگل در نیومده،ولی حرفتون درست،نباید بچه بیارن خصوصا دومی رو

توروخدا سه سالشه کوچیکه،هنوژ از آب وگل در نیومده،ولی حرفتون درست،نباید بچه بیارن خصوصا دومی رو

مشکل ما ایرانی ها اینه همه زحمتای بچه بیشتر با زن و مرد هم فکر میکنه خرجی بیاره کافی و در قبال بچه مسئولیتی نداره واگه زن طلاق بگیره باید بچه رو ببره یا مادربزرگ باید بزرگ کنه یا نامادری ما جوابگوی آخر عاقبت این بچه ها هستیم به نظر من ازدواج از پایه اشتباه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا موندم چی بگم طرف ۸ساله میگه داره خیانت میکنه همه میگن نرو...مگ بی ارزشه 

یکی میگه یکی بود مریض روحی روانی گرفت ولی بخاطر بچه هاش بود(میرفت بهتر نبود؟الان بچه ها مادر مریض دارن مثلا خوبه؟)

استاتر گوش نکن برو طلاق بگیر بعد ها بچه ها رو هم پیش خودت بیار خانوادت راضی میشن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚