2777
2789

اگه واقعا ده نفر تو این تاپیک بگن براش زود بوده دوباره پوشکش کن منم دوباره پوشکش میکنم واقعا نگران کلیه هاشم امشب ساعت ۹ گفت پوشکم کن منم گفتم نه بریم رو قصری گریه کرد و منم پوشکش کردم به ده دقیقه نکشید عوضش کردم شاید ده تا جیشو دو بار پی پی کرده بود یعنی از ساعت ۱۰ صبح خودشو نگه داشته بود یدفعه به ده دقه خودشو خالی کرد چکار کنم دیگه واقعا موندم خدایا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اذیت شد

واقعا کم آوردم اشکم بند نمیاد به خدا دیگه نمیدونم چکار کنم برو تاپیک قبلیمو بخون کاری نبوده نکرده باشم برام مثه یه رویای دست نیافتنی شده از پوشک گرفتن بچم مثه یک آرزوی محال

سنش خوبه 

من دخترم ۲ سال ونیم از پوشک گرفتم 

پسرم ۳ 

اولم کم کم طی روز با اینکه پوشک داشتن موقع دسشویی میگفتم بریم پی پی میبردمشون ودوباره پوشک میبستم 

بعد مدتی توی خونه پوشک نمیبستمشون فقط شبا وبیرون میبستمشون که همیشه تمیز میموند 

بعد دیگه کامل نمیپوشیدن وهیچکدوم حتی یکبار خیس نکردن خودشونو 

فکر میکنی به زودی عادت میکنه 

به نظرم این یک ماه رو پوشک ببند اما یک ساعت به یک ساعت ببرش دسشویی تا عادت کنه اگه از محیط دسشویی بدش میاد تو حمام ببرش 

بعد از یک ماه دیگه بهتر میشه کامل قطع کرد 

فکر میکنی به زودی عادت میکنه به نظرم این یک ماه رو پوشک ببند اما یک ساعت به یک ساعت ببرش دسشویی تا ع ...

متوجه نشدم منظورتونو من واقعا نمیدونم که اینکه میتونه خودشو نگه داره و جایی رو کثیف نکنه خوبه یا بد؟ من الان مشکلم اینه که چرا جیش نمیکنه واقعا محیط حمومو قشنگ کردم کلی جایزه و شانسی مانسی براش چیدم اما از نشستن تو قصری نشستن رو توالت فرنگیمون نشستن کنار سنگ دسشویی حتی ایستاده جیش کردن تو حموم هیچکدومو انجام نمیده