2777
2789
عنوان

کیا الان ک میخان بخوابن به خودشون رسیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 73 پست
من یه کندوش میزنم برا ابروهام یه کرچک مژهام یه نارگیل برا پوستم صبم پامیشم میشورم بافوم مخصوص پوستم ...

اسم ضد آفتاب چیه چند خریدی؟ 

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره پوستم خوبه تو خونه هم ضد آفتاب بزن و تا میتونی آب بخور تاثیرش تو یک ماه میبینی

پوستت چرب یا خشک

اسم ضد آفتاب و آبرسانتو بگو

میخوام آبرسان بگیرم ولی نمیدونم چ برندی 

🔮دختر مسیحی just chrit 

بزار بگم

از بیرون اومدم . خونمو دسته گل کردم . موهامو روغن تراپی کردم . رفتم حموم . با آرامش و یه شمع روشن روتین پوستیمو تو ۳۰ دقیقه انجام دادم . بدنمو کرم زدم . عطرم مورد علاقمو زدم . لباس خواب صورتیمو پوشیدم . هات چاکلت درست کردم . الانم رو تخت نشستم . خدمت شمام😌😌😌😌😌

خیلی کیف میدههه

کاربری مال ۲ نفره🦥

مسواک زدم صورتمو با فوم شستشو شستم چون خالامو برداشتم

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

مسواک زدم صورتمو با فوم شستشو شستم چون خالامو برداشتم

فعلا به جز ترمیم کننده م ضد آفتاب چیژی نمیتونم بزنم کرم دست و پا هم زدم عطر بدن و عطر مو هم زدم دراز کشیدم😊

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

من الحمدلله پوستم خیلی نیاز به رسیدگی نداره 

اما بچه داشتن باعث نشده به خودم نرسم

میرم بازار 

پارچه شاد میخرم 

سر فرصت میشینم برا خودم میدوزم 

بچه ها که خوابیدن 

تو آرامش چایی،میوه،خوراکی 

هر چی میلم کشید میخورم

کمی مطالعه میکنم 

ذهنم رو آرامش میدم 

بعد میخوابم