2777
2789
عنوان

کیا الان ک میخان بخوابن به خودشون رسیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 73 پست
عزیزم واقعن این روغن ها تاثیر داره؟من هی میخام بگیرم دوباره پشیمون میشم

بله اگر مداوم استفاده بشه من از مجردی استفاده میکردم تاالان که متاهل شدم ودوتا بچه. دارم شبا فبل خواب میزنم صبم. میشورم چون اصلا وقت حتی ارایشگاه رفتنم ندارم وقت ارایش کردن ندارم فقط شب برسم از روغنای طبیعی استفاده کنم من که خیلی راضیم 

عزیزم...خوب مواظبش باش خدای نکرده تبش بالانره مارک تونرت چیه؟ راضی هستی ازش ؟

لافارر بله

حواسم بهش هست، فعلا اروم‌خوابیده و بدنش خنکتره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن نارگیل چطوری به پوستت میزنی؟ماساژ میدی؟

بله اول پیشونی به صورت لیفتی یعنی کشیدنی به سمت موهای سربعدشقیقه ها گونه ها روهم به سمت لیفنی و کل صورت هیمنجوری مثل لیفت ماساژ میدم که جذب بشه صبم بافوم مخصوص پوستم میشورم تنها روتین پوستی من همینه😅

خداروشکر ویروس گرفته؟

نمیدونم

دندونای عقبش داره درمیاد دو تا باهم. چند روزی بود که چندان سرحال نبود و مشکلات گوارشی داشت فکر کردم واسه دندونه چون همیشه همینطور میشد سر دندون. امشب ولی تب کرد یهو

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نمیدونمدندونای عقبش داره درمیاد دو تا باهم. چند روزی بود که چندان سرحال نبود و مشکلات گوارشی داشت فک ...

دختر منم موقع دندون در آوردن همین مشکلات گوارشی داشت و تب می‌کرد. 

دختر منم موقع دندون در آوردن همین مشکلات گوارشی داشت و تب می‌کرد.

🤕🤕

الان تنش عرق کرده خنک شده

مواظب باش زیادی لباسش رو کم نکنی و خونت زیاد خنک نباشه ک لرز کنه بچه

اوردمش رو تخت خودمون خوابیده حواسم بهش باشه

مرسی که یاداوری کردی پتوی نازک بندازم روش

روغن کندوش برا پرپشتی ابروکرچک برا مژه نارگیل برا پوستم چندسال استفاده میکنم خیلیم راضیم ارایشم نمیک ...

کندوش از کجا باید بگیرم و هزینش چقده

ابروهای من هم خیلی نازک هم خیلی کمه

بنظرت استفاده کنم اوکیی میشه؟؟؟

خیلی حرص میخورم

کندوش از کجا باید بگیرم و هزینش چقدهابروهای من هم خیلی نازک هم خیلی کمهبنظرت استفاده کنم اوکیی میشه؟ ...

این ترکیب رو استفاده کن یک قاشق کرچک یک قاشق کندوش،یک قاشق  نارگیل یک قاشق روغن زیتون یک قاشق روغن رزماری و یک قاشق پماد ویتامین آ ترکیب کن قشنگا خوب ترکیب بشه هرشب بزن به ابروها ومژه ها و صبح بشور من از مجردی استفاده میکردم تاثیرش عالیه