2777
2789

چیکار کردی د براش؟

دیگه دارم کچل میشم قلبم خیلی وقته از تنظیم  ک در رفته

صبحا زندگی ندارم شبا زود میخوابم متنفرم از شب

همش ترس دارم

ترس از دست دادن

مریض شدن کسی

اینده ی بد

چیکار کنم دکتر سیتالومرام داد اما انقد ازش بد میگفتن که حافطع رو ب شدت کم میکنه باعث خواب الودگی میشه و ادم عادت میکنه ک دیگه نتونه قطش کنه منصرف ذم وو دیگه استفاده ش نکردم

بنظرتون با توجه به چیزایی ک گفتم روانشانس و ترامیست میتونه درستش کنه یا باید برم دکتر اعصاب؟

من کلی دکتر اعصاب هم رفتم روز به روز بدتر میشم 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم درمان میشی ولی دکتر برید و قزصتونو عوض کنین. سعی کنین ورزش کنین و تراپیست صحبت کنین ولی حتما قرص بخورین نه صرفا همون قرص. به دکتر بگین بهتون نمیسازه که عوض کنه 

نماز می‌خونی ؟

به نظرم تو که همه راها رو رفتی یه مدت نماز هم امتحان کن شاید حالت بهتر شد

من قلبم گاهی درد می‌کرد دیگه سر سجاده زار میزدم خدایا من نمیتونم هیچ غلطی کنم خودت یا بکش یا خوبم کن

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
نماز می‌خونی ؟به نظرم تو که همه راها رو رفتی یه مدت نماز هم امتحان کن شاید حالت بهتر شدمن قلبم گاهی ...

من انگار یه نیرویی میکشونتم که نماز نخونم

ولی اره مرتب نماز میخونم روره میگیرم هرچن د اگر روزای ک خوب نیست حاالم زودتر میخونم یا تند تند 

من با دارو روانپزشک اوکی ام 

دارو باید یک سال بخوری تا نتیجشو ببینی

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

من با دارو روانپزشک اوکی ام دارو باید یک سال بخوری تا نتیجشو ببینی

اخ که همه داغونن

چه دارویی میخورین چقدر اوضاعتون وخامت داره؟شدیده یا نه من احساس میکنم هرچی دیر تر برم بدترمم

اخ که همه داغوننچه دارویی میخورین چقدر اوضاعتون وخامت داره؟شدیده یا نه من احساس میکنم هرچی دیر تر بر ...

قبلا سیتالوپرام و اسنترا و الان ولبان 150 با الپرازولام 

چند بار داروهامو عوض کرد این ولبان عالی هست میل جنسی هم کم نمیکنه 

دکتر من عالی هست ویزیت انلاین هم داره اگه دوس داشتی شمارشو بهت میدم

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂