2777
2789
عنوان

عجب پسر هایی پیدا میشن😶

110 بازدید | 6 پست

چند وقت پیش یه پسری به من زنگ زد و گفت خانم جعفری؟ 

من هم گفتم نه آقا اشتباه تماس گرفتید و قطع کردم

بعد داشتیم میرفتیم خونه‌ی مامانبزرگم با پدرم و مادرم و داداشم و اینکه بگم من سنم کمه و حتی توی سن بلوغ هم هستم

دیدم این پسره تو واتساپ به من پیام داد که سلام 

من هم سلام دادم و گفتم بفرمایید 

اون هم تند تند تایپ میکرد و من جواب نمیدادم میگفت من ازتون خوشم اومد و دروغ گفتم خانم جعفری من اصلا خانم جعفری نمیشناسم بیا باهم دوست شیم و اینا

من هم اصلا بهش جواب ندادم و تا خواستم بلاکش کنم اون زود تر از من من رو برام کرد😶😂

من هم این رو برای مامانم تعریف کردم و خندیدم 

تا گذشت و رسید به امروز

و اینکه بگم من دیگه دیدم بلاکم کرده بود دیگه بلاکش نکردم

و من برای مزاحم هام عدد میگذارم مثلا این پسره رو00 انگلیسی سیو کرده بودم که وقتی دوباره مزاحم شد جوابش رو ندم

و امروز حدود ۲۰ بار زنگ زد و من چون گوشی ام سایلنت بود نشنیده ام و.وقتی گوشیم دستم بود و داشتم باهاش درس میخوندم دیدم دوباره تماس کرفت و من سریع گوشی رو دادم بابام 

و بابام رفت تو بالکن که من نشنوم که جی داره میگه ولی با لحن بدی صحبت کرد 

و بعد از مدتی که بابام حرف زد و اجازه حرف زدن به اون ها نداد تلفن رو قطع کرد و گوشی ام رو پس داد و دیدم دوباره داره زنگ میزنه که گوشی رو دادم به پدرم دوباره و نگو بابای پسره زنگ زده 

بابام چیز زیادی نگفت که باباش چی گفت ولی گفت که این شماره گوشی مامان پسره ست و قطعا پسره همسن و سال خودت هست و گوشی نداره چون باباش میگفت که این گوشی همسرم هست و این شماره یعنی شماره گوشی من رو تو گوشی مامانش محمد سیو کرده بود😂👌🏻😶😶

بعد دوستان این به کنار من اومدم این قضیه رو تو گروه دوستام تعریف کردم یکی از اون دوستام برگشت و گفت دوست میشدی باهاش و پسرا خیلی خوبن و داشت حرف های واقعا بدی میزد

و بقیه دوستام نصیحتش کردن و گفتن لطفا به خودت بیا و اینا دیگه دیدیم آدم نمیشه از گروه پرتش کردیم بیرون و گفتیم هرموقع عقلا اومد سر جاش میای تو گروه😂

بنظرتون کار من درست بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همه چیو زود به همه میگی😐حالا خانوادت کاردرستی بودولی لازم نیس ب دوستات چیزی بگی

اخه ما یه اکیپ خیلی خیلی صمیمی هستیم

اون دوستی. رو هم گه گفتم تازه اومده بود

بنظرت کار منم درست بود مه به بابام گفتم یا باید خودم به پسره میگفتم؟