چند وقت پیش یه پسری به من زنگ زد و گفت خانم جعفری؟
من هم گفتم نه آقا اشتباه تماس گرفتید و قطع کردم
بعد داشتیم میرفتیم خونهی مامانبزرگم با پدرم و مادرم و داداشم و اینکه بگم من سنم کمه و حتی توی سن بلوغ هم هستم
دیدم این پسره تو واتساپ به من پیام داد که سلام
من هم سلام دادم و گفتم بفرمایید
اون هم تند تند تایپ میکرد و من جواب نمیدادم میگفت من ازتون خوشم اومد و دروغ گفتم خانم جعفری من اصلا خانم جعفری نمیشناسم بیا باهم دوست شیم و اینا
من هم اصلا بهش جواب ندادم و تا خواستم بلاکش کنم اون زود تر از من من رو برام کرد😶😂
من هم این رو برای مامانم تعریف کردم و خندیدم
تا گذشت و رسید به امروز
و اینکه بگم من دیگه دیدم بلاکم کرده بود دیگه بلاکش نکردم
و من برای مزاحم هام عدد میگذارم مثلا این پسره رو00 انگلیسی سیو کرده بودم که وقتی دوباره مزاحم شد جوابش رو ندم
و امروز حدود ۲۰ بار زنگ زد و من چون گوشی ام سایلنت بود نشنیده ام و.وقتی گوشیم دستم بود و داشتم باهاش درس میخوندم دیدم دوباره تماس کرفت و من سریع گوشی رو دادم بابام
و بابام رفت تو بالکن که من نشنوم که جی داره میگه ولی با لحن بدی صحبت کرد
و بعد از مدتی که بابام حرف زد و اجازه حرف زدن به اون ها نداد تلفن رو قطع کرد و گوشی ام رو پس داد و دیدم دوباره داره زنگ میزنه که گوشی رو دادم به پدرم دوباره و نگو بابای پسره زنگ زده
بابام چیز زیادی نگفت که باباش چی گفت ولی گفت که این شماره گوشی مامان پسره ست و قطعا پسره همسن و سال خودت هست و گوشی نداره چون باباش میگفت که این گوشی همسرم هست و این شماره یعنی شماره گوشی من رو تو گوشی مامانش محمد سیو کرده بود😂👌🏻😶😶