2777
2789
عنوان

کیا میرن خونه مادراشون بهشون خوش نمیگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 19 پست
مادرم مریضه همیشه خدا یه خونه ترکیده که کثافت از سر و روش میباره تحویل میگیریم ۲روز تمام میشورم میسا ...

درکت میکنم مادرمنم پیره حوصله تمیزکاری نداره زیادمنم دوسه روزبرمیگردم میام

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوست ندارم خیلی برم فضا جوریه که هم میخوان برم خونشون هم پذیرایی و برخورد جوریه که انگار مزاحمم. ...

چقدر بد 🥺

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

منم اصلا خوش نمیگذره مجبوری سالی یک بار میرم دور ازم

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

مادرت چرا افسرده ست؟

باهمسایه ها و دوستاش نمیگرده روحیش عوض بشه

افسردگی عمرو کوتاه می کنه الزایمر و قلبدرد میاره بهش بگو فیلم طنز دوس نداره نگاه کنه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم