دختردردونه مدیر عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 2935 عنوان دلم از همسرم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 6967 بازدید | 199 پست کاش مجرد میموندمتا حالا شده از ازدواجتون پشیمون بشید من که افسرده شدم 1404/01/22 | 22:46 18 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ولاایف عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 1915 شیشه نمیزد احیانا ؟ نمیدونم از اول اینجوری بود ول امسال بدتر شد از راهی که با امید میرممرا با اندوه برنگردون خدای من
saaaayaa عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 1975 من خیلی خیلی پشیمونم و خیلی از کسانی رو هم که میشناسم از ازدواجشون پشیمونن خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری
اصغراقابفرما عضویت: 1403/12/26 تعداد پست: 732 توی دوران نامزدی هم این اخلاقاشو نشون میداد یا بعد ازدواج اینطوری شد این پسر از روز اولی اومد خواستگ ... عقدی؟من بعد عقد نشون داد نمیدونم اون لحظه به چی فکر میکردم که این اسمو گذاشتم😐😐لطفاً زیر ۲۵سال تاپیک هامو جواب ندن ممنون🌷
دختردردونه مدیر استارتر عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 2935 توی دوران نامزدی هم این اخلاقاشو نشون میداد یا بعد ازدواج اینطوری شد این پسر از روز اولی اومد خواستگ ... شک نکن گلم همسر منم همینجوری بود ی جوری تو عقد بود میکف چرا ب عموت دست میدی و روبوسی میکنی
raha1381 عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 4009 مشکلی که وجود داره اینکه به ادما اموزش نمیدن هنر همسرداری رو متاسفانه ادما خودشونم پی اموزش نمیرن و همین باعث میشه زندگی همیشه اوقات تلخی باشه خودتو دوس داشته باش❤️
ولاایف عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 1915 مشاور قبل ازدواج رفتین؟؟؟ علائم بیماریش همینا بود یا بیشتر بودن؟ نه بابا بیشتر بودبه همه شک داشت فکر میکرد من با همه رابطه دارم طوری که چند ساله تو خونم دوربین گذاشته بود از راهی که با امید میرممرا با اندوه برنگردون خدای من
خواستارآرامش عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 663 من بچه دارم نمیتونم الآنم دومی رو میخوادددد تهدید کرده اگ نیارم زن میگیره دوباره همسر منم همش میخاست دومی بیاریم اما من نذاشتم سفت چسبیدم گفت هم زن بگیر گفتم بگیر چون نمیخواستم مدیون یکی دیگه هم باشم
اصغراقابفرما عضویت: 1403/12/26 تعداد پست: 732 مشکلی که وجود داره اینکه به ادما اموزش نمیدن هنر همسرداری رو متاسفانه ادما خودشونم پی اموزش نمیرن و ... اوقات تلخی با سگ هار بودن فرق داره نمیدونم اون لحظه به چی فکر میکردم که این اسمو گذاشتم😐😐لطفاً زیر ۲۵سال تاپیک هامو جواب ندن ممنون🌷
دختردردونه مدیر استارتر عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 2935 فدات بشم همچنین خواهرولی دیگه بچه نیار لطفا نمیدونم بخدااا تو دوراهی بزرگی گیر کردم
اصغراقابفرما عضویت: 1403/12/26 تعداد پست: 732 من خیلی خیلی پشیمونم و خیلی از کسانی رو هم که میشناسم از ازدواجشون پشیمونن چرا نمیدونم اون لحظه به چی فکر میکردم که این اسمو گذاشتم😐😐لطفاً زیر ۲۵سال تاپیک هامو جواب ندن ممنون🌷
یادمادرم عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 وای چه نامرده تف لعنتش کن ابجی😭😭😭😭😭😭😭😭 دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
ولاایف عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 1915 شک نکن گلم همسر منم همینجوری بود ی جوری تو عقد بود میکف چرا ب عموت دست میدی و روبوسی میکنی وای شوهر منم میگفت تو با داداشت دست میدی من دلم میلرزه از راهی که با امید میرممرا با اندوه برنگردون خدای من
magical_chicaa عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 301 شک نکن گلم همسر منم همینجوری بود ی جوری تو عقد بود میکف چرا ب عموت دست میدی و روبوسی میکنی وای یا ابلفضل نامزدمو ببرم مشاوره هم درست نمیشه ؟؟ دلبسته شدم