2777
2789
عنوان

شاهد دعوای زن و شوهر تو کوه

531 بازدید | 17 پست

بچه‌ها امروز رفتیم کوه یه دختر پسری بودن بعد کلی جر و بحث و دعوا سوار ماشین شدن ،حین سوار شدن دوتا کیسه بزرگ پرت کردن پایین و رفتن ما فک کردیم آشغاله 

تا که غروب خواستیم برگردیم شوهرم طبق عادتش که زباله ها رو جمع میکنه و میسوزونه کیسه هاشونو که آورد دیدکلی تنقلات و میوه و آب میوه و آجیل  خوراکی توشونه من بهش گفتم نیارشون شاید برگردن گفت آخر شب فک نکنم برگردن به نظرتون چیکارشون کنم مثل کوه سنگین رو دوشمه 

تو راه میدادین به یه نیازمند

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید میاوردی

حالا که آوردی بده به بچه های کار ، نیازمندی کسی.. از طرفشون

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بده ب بچه های سر چهارراه

پخششون کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بده به اونایی که زباله جمع میکنن

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️