2777
2789

ازدواج اولم وطلاق 😞

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ازداوج کزدی بعد رفتی سر کار یا برعکس ؟

ب همون ترتیبی ک نوشتم ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اشنایی با همسرم 

مسیر زندگیمو عوض کردد 

دیگه هیچ قدم مثبتی برنداشتم مث تحصیلات یا کار 

چسبیدم به عشق و عاشقی 

نمیدونم اگر ندیده بودمش شاید سرنوشت دیگه اییی داشتم 

خدا میدونه چیی بگم

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...
میشه یه کم واضح تر بگی قبل و‌بعد ازدواج چه تغییری کردی ؟

من بزرگترین چیزی که از همسرم یاد گرفتم اینه که فهمیدم یه وقتایی جنگیدن به ضررمه آروم تر شدم دیگه حرف کسی به اندازه قبل برام مهم نیست و هزارتای دیگه

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟

یک سری مشکلات و بیماری ها مسیر من تغییر داد واقعا نمیشه پیش بینی کرد زندگی را 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بعش فکر نکن بدترین چیز حسرت گذشته خوردن که البته من خودم زیاد میخورم

منم خیلی به گذشته فکر میکنم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من ۲۰ سالگی ازدواج کردم...ازدواج همراه با علاقه و دنیایی از منطق...

بعد ۶ سال جدا شدم...الان یک سال هست جدا شدم...

و دارم زندگی ای رو تجربه میکنم که خیلی بلا تکلیف و تنها و سردرگم و دل تنگ هستم...

خدا جون به دلها نگاه کن....برای آرزوهای دل همدیگر دعا کنیم