2777
2789

سلام ...من خودم اتفاقی که توی بیست سالگی عاشق شدم و این عشق مسیر من رو عوض کرد چون بعدها فهمیدم بهم علاقه نداره و با کس دیگه ای نامزد کرد و با عکس یه شوک روحی بهم شد برا فرار از اون موقعیت رفتم سرکار و چسبیدم به کار و کار و کار و و 

تو زندگی من اتفاقات عجیب غریب زیاد افتاده والا بخوام بگم میشه ی کتاب ولی عاشق شدن نقطه ی عطف رندگیم بود که خداروشکر رسیدیم به هم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه رفتن 

شاغل شدن

ازدواج

هر کدومش ب نوعی 

تونستن روی زندگیم اثر بذارن 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

منم همینطور

عاشق شدم تو ۲۱ سالگی و باعث شد از خیلی کارهام عقب بیفتم! البته ۲۴ ساگی ازدواج کردم

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

رفتم سر یه کار بعد عاشق شدم و اون عشق کلا مسیر زندگیمو عوض کرد و قبل همه ی اینها حس خودم میگه دعای مادربزرگم این عشق رو سر راهم گذاشت

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.