2777
2789

تیکر زدم ینی میشه تا زمانی که اون روز برسه میتونم دیگه کمرنگش کنم؟ میدونم که نمیخوام برگردم بهش بازم ولی کل مدت ذهنم درگیرشه. راهکاری هست برای اینکه ذهنمو پرت کنم؟

دیگه اصن به عشق باور ندارم...

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

همین تیکرم اونو یادت میاره

کلا رها کن اصلا سعی کن هیچی رو باقی نذاری که یاد اون بندازتت

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ازش متنفر بشی راحتتر فراموش میکنی

متنفر نیستم ته دلم ازش ناراحتم میدونم که اخرش هیچی نیست باید فراموشش کنم 

همین تیکرم اونو یادت میارهکلا رها کن اصلا سعی کن هیچی رو باقی نذاری که یاد اون بندازتت

تو ذهنمه کلا یهو میرم تو فکر یاد همه چی میفتم دوروز گذشته هنوز

اونقد خودتو مشغوله کارو زندگیو وقت گذروندن با بقیه .کسایی ک وقتی کنارشونی  لذت میبری، بکن 

اونوقت حتی یادع گوشی تو دستتم نمیفتی 

اون طرفم تو همون حین برات کمی کمرنگ تر میشه و مرور تقریبا عادت میکنی ب نبودش

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
ی تایمی روحت با روح شخص دیگری درگیر هم شدن ‌.الان جدا شدن از اون حالت و وابستگی و دلتنگی سخته

فک نکنم دوسم داشته باشه

مثل مردن میمونه دل بریدن

ی مدت عجیب تو این جمله زندگی کردم یعنی تجربش کردم

اما بعدش تموم شد سختیا

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

اونقد خودتو مشغوله کارو زندگیو وقت گذروندن با بقیه .کسایی ک وقتی کنارشونی لذت میبری، بکن اونوقت حتی ...

میدونم که باید فراموشش کنم ولی اینا یه مدت کوتاهی میتونه حواسمو پرت کنه

بشخصه خودم از پسش بر نیومدم و بعد ۴ ماه خودم برگشتم 🙃

من به هیچ عنوان نمیتونم برگردم. خودم نمیخوام نمیدونم چمه دیوونه شدم. من نمیتونم باهاش باشم

مثل مردن میمونه دل بریدنی مدت عجیب تو این جمله زندگی کردم یعنی تجربش کردماما بعدش تموم شد سختیا

اره واقعا سخته. هنوز دوروز گذشته ولی انگار طولانی بود برام