2777
2789
عنوان

صاب خانه بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 78 پست
خوش بحالتون ما که هر سال یه شمر گیرمون میاد بدتر قبلی

خونه بدون صاحبخانه اجاره کنید حداقل جلوی چشماتون نباشه تا اذیتتون کنه

برای چیزی که ۵ سال بعد؛۵ دقیقه هم بهش، فکر نمیکنی حرص نخور.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب ممکنه یه مشکل براش پیش، بیاد بگه ماه بعد زودتر تلافی می‌کنم یعنی بخاطر اینکه سه روز اجاره بیفته ...

عزیزم بله حق داره

ولی به لحاظ اخلاقی خب خیلی ها اینکارو نمیکنن 

شما چک هم دست کسی داشته باشی سر موعد برگشت میزنن

من خودم مستاجرم گاهی وقتا میگم احتمالا پیش خدا جایگاهی نداشتم که منو مستاجر گرده اونم تو این بلبشو

نه عزیزم ربطی نداره به خدا که. امتحان هست لابد ما نداشتیم ارث بمون برسه یا کسی که برامون خونه بخره. بعصی رزق شون کمه کلا 

چی بگم والاانشالله صاحب خونه بشی منم شهردیگه هستم مستاجرم خونه خودمون نوساز دادم دست مستاجر درب ضدسرقت سه تاقفلاش خراب کرده نمیدونم باچی زدن درو سوراخ کردن کابینت ها ام دی اف  زیرشون کپک زده درا یکی درمیون شکوندن  خونه بوی سگ مرده میده وقتی رفتم قلبم گرفت میخواستم سکته کنم بنظرت بااینا باید چیکار میکردیم ؟؟شوهر خانمه افتاده زندون یه پسر ودوتا دختر دارن دختر اینقد باید کثیف باشه یه مادراینقد باید بی عار کثیف باشه بیرون ببینش صدقلم ارایش داره

عزیزم بله حق دارهولی به لحاظ اخلاقی خب خیلی ها اینکارو نمیکنن شما چک هم دست کسی داشته باشی سر موعد ب ...

انسانیت نباید داشته باشه آدم؟ وجدان چی؟؟ صاب خونه ما چک نداره ده تا خونه داره میخاد طلا بخره سهم بخره تو بورس که چند برابر بفروشه. چک نداره.. میگه پول نداری چیز دیگه بده اینم حقشه؟؟ 

اون قسمت اجاره عقب افتاده دگ حق با صاحبخونه س😶 اجاره شم نگیره ؟

نگفتم نگیره میگم اگه مستاحرش سه روز اجاره افتاد عقب میاد ابروش را ببره جلو همسایه ها داد هوار کنه 

انسانیت نباید داشته باشه آدم؟ وجدان چی؟؟ صاب خونه ما چک نداره ده تا خونه داره میخاد طلا بخره سهم بخر ...

درباره بقیه مسایل من چیزی نگفتم

شما میگی کولر خراب بوده، بله حق با شماس

وجدان یعنی چی؟ شما قرارداد بستین! نباید از بقیه توقع وجدان داسته باشین

اینطور که میگید ظاهرا کلا صاحبهونتون آدم درستی نیست

امیدوارم گره از مشکلتون باز بشه، با آدم های بهتری هم روبرو بشید

چی بگم والاانشالله صاحب خونه بشی منم شهردیگه هستم مستاجرم خونه خودمون نوساز دادم دست مستاجر درب ضدسر ...

والله ما از خونه مردم عین چشمامون نگهداری میکنیم اونقد که از حق الناس می‌ترسیم ولی صاب خونه اول خونه داده درش خراب بود گفت خودت درست کن گفتم باشه بعد شیر الات خراب بود گفت درست کن حساب کنم فاکتور گرفتم املاکی نوشته خرابه کولر خراب بود میگه به من ربطی نداره خوب تو که بخاطر سه روز اجاره عقب افتاده قیامت میکنی میای جلو خونه داد بیداد چطور برا تعمیرات میگی وقت ندارم هی ما کوتاه میایم هی بدتر میکنه. 

درباره بقیه مسایل من چیزی نگفتمشما میگی کولر خراب بوده، بله حق با شماسوجدان یعنی چی؟ شما قرارداد بست ...

خونه. داغون داده کلا همش داریم خرج میکنیم حالا هی خرده کاری ها را چیزی نمیگیم میگیم اشکال نداره ولی کولر الان میگه ربطی به من نداره وقتی من درحد 100 تومن از خودم میزنم برا خونه صاب خونه هرینه میکنم بیشتر توانم نیست کولر وظیفه اونه سالم بده نداد چیکار کنم من 

چی بگم والاانشالله صاحب خونه بشی منم شهردیگه هستم مستاجرم خونه خودمون نوساز دادم دست مستاجر درب ضدسر ...

خوب شما هم بایذ اگه خسارت زدن از مستاجر بگیری خونه سالم میدی بایذ سالم بگیری دو طرف باید به قراردادشون عمل کنن مالک هم. خونه اش هست دزدی که نکرده 

حق با شماسبگید این خرجا باعث شده کرایه عقب بیفته

عزیزم 3 روز اجاره افتاد عقب بخدا من تا حالا نزدیک 500 خرج کردم به روش نیاوردم گفتن ایراد نداره ولی اینکه ایشون سر سه روز بیاد دم خونه من ابرو ببره اعصابم را خرد کرد اگه مالک خوب بود من اصلا به روش نمیاوردم 500 تومن که خرج کردم ولی نه تنها قبول دار نیست تازه بی ملاحظه است ابروی طرف را که نمی‌برن آخه مالک هست درست ولی نباید بیاد جلو همسایه ها داد بیداد کنه منم ابرو داشتم خجالت کشیدم میگن زشته نفرین میکنی بیاد جلو خونم آبروم را ببره حرف زشت بزنه زشت نیست این خانم ها همش از آقایون دفاع میکنن میگه پول نداری چیز دیگه بده این حرفو زده زشت نیست یه مرد به خانم این حرف را بزنه زشت نیست نفرین من زشته؟ 

عزیزم 3 روز اجاره افتاد عقب بخدا من تا حالا نزدیک 500 خرج کردم به روش نیاوردم گفتن ایراد نداره ولی ا ...

اون آقا که تکلیفش معلومه، شرف و حیا نداره 

چی بگم والا، ایشالا به زودی صاحبخونه بشید

حالا چرا انقدر نفرین میکنی؟زشته بخدا

بعد صاب خونه بیاد پیشنهاد بیشرمانه بده زشت نیست؟؟ نفرین من زشته؟؟ شما از اون دسته خانم هایی هستی که از آقایون دفاع میکنی لابد آره از اونایی که میگند دختره خودش کرم داشته بش پیشنهاد دادن؟ وقتی صاب خونت بیاد دم خونت پیشنهاذ بده بازم شما فقط نگاهش میکنی؟ میگی زشته واکنش نشون. بدم.