2777
2789

من تموم علائم بارداری دختر رو دارم الا یه چی اونم اینکه به ترشی و نمک علاقه دارم ولی سر پسرم به شیرینی و بستنی خیلی علاقه داشتم

خدا گوید:توای زیباتر از خورشید زیبایم/توای والاترین مهمان دنیایم/شروع کن/یک قدم با تو/تمام گامهای مانده اش با من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سر پسرم حلقه و زنجیر رو انجام دادم درس بود  الانم باردهرم امتحان کردم دختر شد باید ببینم سو ...

من حلقه و رزنجیر و تست کردم دایره ایی رو شکمم میچرخید ولی تو کتم نمیره

خدایا همینطور ک دل منو شاد  کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...
من تموم علائم بارداری دختر رو دارم الا یه چی اونم اینکه به ترشی و نمک علاقه دارم ولی سر پسرم به شیری ...

ان شالله همونی ک میخوایی بشه

خدایا همینطور ک دل منو شاد  کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...
من تموم علائم بارداری دختر رو دارم الا یه چی اونم اینکه به ترشی و نمک علاقه دارم ولی سر پسرم به شیری ...

مادرشوهر من هم میگه،هوس شیرینی یعنی پسر

ترشی یعنی دختر

خودش شش تا پسر آورده و سه تا دختر

ان شالله که جنس تون جور بشه عزیزم

دخترم❤❤❤هلیااااااا
تست حلقه و زنجیر چطوره؟ نخ باشه میشه؟

میگن باید زنجیر طلا باشه

حلقه تو بنداز تو زنجیر دراز بکش بگیرش رو شکمت من طرف نافم گرفتم بعد اولش یکم تکون میخوره اون هیچ بعدش شروع میکنه ب دایره ایی چرخیدن یا خطی تکون خوردن دایره ایی باشه پسره

مادرشوهر من هم میگه،هوس شیرینی یعنی پسر ترشی یعنی دختر خودش شش تا پسر آورده و سه تا دختر ان شالله ...

ان شالله عزیزم

آخه جدیدا همه چی رفته زیر سوال خیلیا هستن حالات دختر رو دارن ولی پسر شده بچه واسه همین دلخوشی به خودم نمیدم 

البته تو نی نی سایت اینجوری دیدم اما تو اطرافیانم نه

خدا گوید:توای زیباتر از خورشید زیبایم/توای والاترین مهمان دنیایم/شروع کن/یک قدم با تو/تمام گامهای مانده اش با من
منم حلقه رو انجام دادم، البته بعد ازینکه جنسیت رو فهمیدم 😂 ولی درست بود

بنظرتون فرکانس خود مغز تو این ماجرا تاثیر گذار نیست؟

خواهرم دوست داشت ب غذاش نمک بزنه پسر بود

همه این علائم بسته به طبع بچه است ربطی به پسر و دختر نداره من بر عکس شما موقع پسرم عاشق ترشی بود فکر کنم حدود یکی دو کیلو رب انلر رو تنهایی خوردم

افوض امری الی الله ان الله بصیر بلعباد