آب کلم قرمز بعد از ده دقیقه جوشیدن و ادرار نصف نصف قاطی میکنن میگن بنفش بشه دختر صورتی یا قرمز پسر
روش دیکه هست ک میگن درصدش خیلی بالاست رشد گندم و جو با ادرار زن باردار گندم دختر و اگه جو رشد کنه پسر
لطفا بیاید بگید صحت داره یا نه
خدایا همینطور ک دل منو شاد کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...
من سر پسرم حلقه و زنجیر رو انجام دادم درس بود الانم باردهرم امتحان کردم دختر شد باید ببینم سو ...
من حلقه و رزنجیر و تست کردم دایره ایی رو شکمم میچرخید ولی تو کتم نمیره
خدایا همینطور ک دل منو شاد کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...
من تموم علائم بارداری دختر رو دارم الا یه چی اونم اینکه به ترشی و نمک علاقه دارم ولی سر پسرم به شیری ...
ان شالله همونی ک میخوایی بشه
حلقه تو بنداز تو زنجیر دراز بکش بگیرش رو شکمت من طرف نافم گرفتم بعد اولش یکم تکون میخوره اون هیچ بعدش شروع میکنه ب دایره ایی چرخیدن یا خطی تکون خوردن دایره ایی باشه پسره
منم حلقه رو انجام دادم، البته بعد ازینکه جنسیت رو فهمیدم 😂 ولی درست بود
بنظرتون فرکانس خود مغز تو این ماجرا تاثیر گذار نیست؟
من تموم علائم بارداری دختر رو دارم الا یه چی اونم اینکه به ترشی و نمک علاقه دارم ولی سر پسرم به شیری ...
خواهرم دوست داشت ب غذاش نمک بزنه پسر بود