2777
2789

من بلد نیستم گلم

اما علایم م رو میگم بهت سر دخترم از هفت هفتگی هرچی می‌خوردم بالا میاوردم، هیچی ویا. نمی‌کردم فقط نون پنیر و دلم میخواست فقط بخوابم ، اینسری پاهام یخ بود از ۵هفتگی بو ها رو زود می‌فهمیدم و حالت تهوع داشتم ولی بالا نمی‌آوردم تا ۹هفته که صبح ها یبار بالا میاوردم ، سیب زمینی سرخ کرده دوست داشتم چیزای ترش و شیرین دوست داشتم ، زرنگتر هم شدم گفتن پسره دیگه توکل بر خدا

من بلد نیستم گلماما علایم م رو میگم بهت سر دخترم از هفت هفتگی هرچی می‌خوردم بالا میاوردم، هیچی ویا. ...

مرسی عزیزم،به سلامتی،چندهفتته؟انقدرتوتاپیکامیبینم که ازروعکس سونو و آزمایش غربالگری ازروی عددمام وفری بتاتشخیص میدن به شدت کنجکاوم،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم،به سلامتی،چندهفتته؟انقدرتوتاپیکامیبینم که ازروعکس سونو و آزمایش غربالگری ازروی عددمام وفر ...

منم اینجور بودم ولی توکل کن به خدا ان شاالله سالم باشه الان۲۰هفته به من کاربر julia ی همچنین نامی داشت گفت پسره 

منم اینجور بودم ولی توکل کن به خدا ان شاالله سالم باشه الان۲۰هفته به من کاربر julia ی همچنین نامی دا ...

انشالله عزیزم ممنون،انشالله شماهم نی نیت و سالم وسلامت بغل بگیری به امیدخدا،کاربری که گفتی ازروی چی تشخیص میداد؟به شماتوچندهفته سونوتشخیص داد؟

متخصص هم خطا میکنه تو حدس زدن عزیزم مگ احتمال ندادن جنسیت بچه رو؟

نه گفت برای جنسش زوده گفتم احتمالی چطور؟گفت آخه خطامیده،ضربان قلبش کپیه سرپسرم بود مونمیزد،آخرش دیدمن اصراردارم گفت ظاهرش به دخترمیخوره ولی جنسیتش ونتونست ببینه

نه گفت برای جنسش زوده گفتم احتمالی چطور؟گفت آخه خطامیده،ضربان قلبش کپیه سرپسرم بود مونمیزد،آخرش دیدم ...

اها پس خیلی کاربلد نبوده 

سونویی ک من رفتم خیلی خوب بود همیش هم احتمالاش درسته برامن حدس زد دختره انومالی رفتم دختر بود🥰

اها پس خیلی کاربلد نبوده سونویی ک من رفتم خیلی خوب بود همیش هم احتمالاش درسته برامن حدس زد دختره انو ...

یکی ازبهترین دکترای این منطقه س،به اکثریت تو۱۲هفته ۷۰درصدگفته ودرست بوده،ولی نمیدونم شانس من چرااینطوری شد😁خدادخترت و برات نگه داره گلم

یکی ازبهترین دکترای این منطقه س،به اکثریت تو۱۲هفته ۷۰درصدگفته ودرست بوده،ولی نمیدونم شانس من چرااینط ...

ای وای پس قسمتت بوده عیب نداره اینجوری شیرین تره😍 من همش استرس داشتم ک نکنه خطا بشه حدسش چون خیلی دختر دوس دارم نمیدونستم ذوق زده بشم یا نه میترسیدم بخوره تو ذوقم 😂 

مرسی عزیزم خدا نینی شمارو هم حفظ کنه ❤️

ای وای پس قسمتت بوده عیب نداره اینجوری شیرین تره😍 من همش استرس داشتم ک نکنه خطا بشه حدسش چون خیلی د ...

فدات عزیزدلم،منم چون یه پسردارم،دوست دارم اینیکی دخترباشه😍انشالله همه نی نی هاصحیح وسالم باشن