2777
2789

خانمه ۴۳ بود سریع هم بچه دار شد دو قلو. تا قبل از این خانمه ازدواج نکرده بود. فکر کنم شوهرش هم همینطور بود.

شوهرش شرایط مالی خیلی خوبی داشت تیپ و قیافه هم در حد همدیگه بودن. شوهرش هم آدم آرومی هست خانمه با شخصیت و سر زبون دار. خانمه شاغل هم بود نمی دونم چطور اینقدر دیر شد ازدواجش. بالاخره هر کی یه قسمتی داره. 

اره عزیزم چرانباشه

دارم نزدیک چهل میشم  دیگه یه مدت خیلی ناراحتی مبکردم تنهایی ادیتم میکنه ولی خواستگارام خیلی خیلی از خودم پایین تر هستن و میدونم پشیمون مشم گناه داره یکی دیگ رو بخوام بدبخت کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمه ۴۳ بود سریع هم بچه دار شد دو قلو. تا قبل از این خانمه ازدواج نکرده بود. فکر کنم شوهرش هم همینط ...

دیگه دخترای شاغل هم زیاد خواستگار ندارن اون قدیما بود .......الان در و داف و پلنگ باشی یا بابای پولدار سریع یه ادم درس حسابی میاد خواستگاری عزیزم 

دارم نزدیک چهل میشم دیگه یه مدت خیلی ناراحتی مبکردم تنهایی ادیتم میکنه ولی خواستگارام خیلی خیلی از ...

عزیزم ایشلا ب مراددلت میرسی 💙💙💙💙💙💙🍀

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

اسی چند سالته ؟ شاغلی ؟

دارم نزدیک ۴۰ میشم کارمند دولتم تو تاپیکام هست خواستگارام خیلی بد بودن دیگه الان هیشکی نمیاد بابام هم خسبسه خونه زندگی شیک نداریم وضع مالی اش خوبه ولی .....خودمم مستقلم .....بد نیست ...ولی نمیدونم چرا بختم سیاه بود 

مرسی گلم و بهتره بگم که من با مرد ایرانی ازدواج نمیکنم ، به مردهای ایرانی اعتماد ندارم. برگردم استر ...

مینا جان منو ببخش چجوری مهاجرت کردین منم از بس غریب و تنهام کسی به فکرم نیست اینجا هم تو وطن تو غربتم به عکر مهاجرتم دلبستگی ندارم 

عزیزم ماشاالله شرایطت عالیه که. سایت های ازدواج به درد نمی خورن؟

چرا بقیه همه تو دانشگاه و خیابون پسره میپسنده ...من یه جوری برام افت داره برم سایت شوهر یابی بازم مننون از راهنماییتون 

مینا جان منو ببخش چجوری مهاجرت کردین منم از بس غریب و تنهام کسی به فکرم نیست اینجا هم تو وطن تو غربت ...

من بیست سال پیش رفتم اون موقع خیلی ساده بود رفتن گلم. و الان شرایط مهاجرت فرق داره. ولی شدیدا بهت پیشنهاد میکنم که بری