2777
2789
عنوان

پسرم دوسالشه خیلی میزنه تو سرش چیکار کنم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اي جااااااان عاديه دختر من دست خودشو گاز ميگرفت چون نميتونن منظورشونو بفهمونن و حقشونو بگيرن اينطوري ...

آره هنوز کامل حرف نمیزنه ما نمیفهمیم چی میگه میزنه تو سرش 

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
عزیزم ..... میتونه صحبت کنه؟؟؟ اگ میتونی همون لحظه سرگرمش کن با یه چیزی که هواسش پرت بشه بعد از یه ...

نه حرف نمیزنه

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

عزیز دلم تو شبکه سلامت دکتری توضیح میداد کودکان از هجده ماهگی به بعد این حرکاتو انجام میدن البته بعضیاشون ..طبیعیه و چون نمیتونن کلمه رو بیان کننو منظورو برسونن اینطوری میکنن..فراموش میکنه کم کم..هروقت تکرار کرد برو سرشو ببوس و با ارامش باهاش حرف بزن .

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�
پسرتون چند سالشه؟ ارتباط چشمی برقرار میکنه؟

دوسال آره برقرار میکنه وقتی میخواد بزنه تو سرش میاد جلوی آدم زل میزنه به چشمام بعد میزنه تو سرش