2777
2789
عنوان

پسرم دوسالشه خیلی میزنه تو سرش چیکار کنم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 48 پست
واقعا من بغلش میکنم بهش میگم سرت اوفی میشه ولی باز تکرار میکنه

پسر من دستشو تو بینیش میکرد چند بار گفتم نه نکن بینی اوف میشه، و هزار تا حرف دیگه

آخرش صدام میزد تا نگاه میکردم دست میکرد تو بینش، فقط دوبار دیدم رو‌مو کردم اونور و انگار ندیدم دیگه نکرد

بچه نمی‌فهمه اوف یعنی چی فقط توجه میخواد به هر قیمتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من دستشو تو بینیش میکرد چند بار گفتم نه نکن بینی اوف میشه، و هزار تا حرف دیگه آخرش صدام میزد تا ...

من خودمم احساس میکنم میخواد جلب توجه کنه چون وقتی حواسم نیست میاد میزنه به شونه ام تا من برگردم نگاهش کنم بعد میزنه تو سرش😂

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
واي خدا تو رو خدا ببوسش الان

قربونت عزیزم😍

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
خب عزيزم شما بااين كار توجه نكردين كه بي توجهي كردين كه بي توجهي بهتره

بچه وقتی نبینه کاری می‌کنه که بهش توجه میشه اون کار رو تکرار میگنه،مثل همین‌که مادر هی بگه نکن،

ولی اگه بی توجهی بهش کنن وقتی کار بدی میکنه، می‌فهمه واسه جلب توجه باید کار دیگه ای بکنه و اون کار و کنار میذاره، مثلا دیگه تو سرش نمیزنه یا هر کار دیگه

روانشناس ها میگن بی توجهی فعال

بچه وقتی نبینه کاری می‌کنه که بهش توجه میشه اون کار رو تکرار میگنه،مثل همین‌که مادر هی بگه نکن، ولی ...

یعنی منم بی توجهی کنم  ؟

عجب زبلیه، خیلی بلا شدن این بچه ها، خدا ببخشه برات

مرسی عزیزم

نه حرف نمیزنه

بچه يي كه حرف نميزنه بهش فشار مياد نميتونه حرفشو بزنه به خاطر همون ميزنه تو سرش

پسر بزرگ منم دير زبون باز كرد 

اونم ميزد تو سرش

ولي پسر كوچيكم زود حرف زد و اصلا تو سرش نزد

دنيا دو روزه   
واقعا من بغلش میکنم بهش میگم سرت اوفی میشه ولی باز تکرار میکنه

خوشش میاد دیگه

اتفاقا پسر من دو سال و نیمشه و یمدت پیش وقتی چیزی میخاست و بهش نمیدادم میگفت منم خودم رو میزنم خودم رو زدم خودم رو دوس ندارم و گریه میکر

منم اصلاااا نگاش نمیکردم که دلم بسوزه و از قیافم بخونه که ناراحتم پشتم رو میکردم و میگفتم ولییی من خودم رو دوس دارم دوتا هم بوس خودمو میکردم و میگفتم نازی مامان نازی نازی

اون هر چی اون جمله رو تکرار میکرد که عصبیم کنه منم بی توجه بهش جمله ی خودم رو تکرار میکرد

بعد می استاد با تعجب نگام میکرد😲

بعد تقریبا دو سه هفنه دیگه اون کار رو نکرد

خوشش میاد دیگه اتفاقا پسر من دو سال و نیمشه و یمدت پیش وقتی چیزی میخاست و بهش نمیدادم میگفت منم خود ...

ای جان عزیزم😍

پس منم همین کارو میکنم خدا کنه از سرش بیفته