2777
2789

وقتی چیزی میخواد یا میخواد اعتراض کنه میزنه تو سرش کلافه شدم چیکار کنم یادش بره؟؟؟

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد از یکی یاد گرفته کسی این حرکتو انجام داده کنارش؟

نه کسی انجام نداده نمیدونم از کجا یاد گرفته

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
فقط بی محلی کن وقتی این کارو می‌کنه می دونه اینجوری بهش توجه می کنی، هیچیش نمیشه نگرانش نشو

واقعا من بغلش میکنم بهش میگم سرت اوفی میشه ولی باز تکرار میکنه