2777
2789

اگه ازدواج کردین برگزدین به عقب اگه مجردین بگین کدوم مهم تره بنظرتون چرا یا تو ازدواج کدوم یکی رو بیشتر میتونین تحمل کنید در حال حاضر؟؟؟؟

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

اخلاق مهم تره ولی پولم هم باید در کنارش حداقل برای شروع ی زندگی باشه

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اخلاق و تعهد

زندگی ساختنیه به شرطی که دلت به همراه بودن همسرت گرم باشه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اخلاق

یعنی پول کمتر مهمه با نبودش میشه کار اومد؟؟؟

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

هردو یه اندازه مهمه پول اخلاق نمیشه ازفقط اخلاقم پول در نمیاد

اگه دوتاش به این میزان تو یه شخص نباشه شما کدومو ترجیم میدین؟

یعنی پول کمتر مهمه با نبودش میشه کار اومد؟؟؟

اخلاق مهمتره
پول میاد و میره بالاخره . من نمیگم فقیر باشه دستش به دهنش باید برسه این دوره زمونه
اما مثلا بین کسی که خوش اخلاقه و یه درامد معمولی داره
و کسی که اخلاق درست حسابی نداره ولی  زندگیش بوی اسکناس میده
اونی که اخلاق داره رو باید انتخاب کرد
بحث یکی دو سال نیس بحث یه عمره
اخلاق طرف بد باشه پیرت میکنه 

دیدم که میگم ... :)

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so