2777
2789
عنوان

پسرم میگه بزرگ شم خدا بهم زن میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2716 بازدید | 142 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه حرف عجیبی نزده که

چیز بدی هم نگفته

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

خب ی چیز طبیعیه چرا بچه رو میپیچونی بگو اره بزرگ ک بشی خونه ک خریدی ماشین خریدی زنم من برات میگیرم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خدا حفظش کنهپسر من میگفت زن که گرفتم اول یه دختر میاریم،بزرگ که شد یه پسرم میاریم که دخترم بزرگش کنه ...

چه راحت طلب! بدبخت دخترها !

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اخه میترسم اینطور بگم بیشتر بفکر اینچیزا بیفته یا دچار بلوغ زود رس بشه

نه اگه نگی نمیشه بیشتر میره تو فکر،دیگه اینقد بچه ها از همه جا نخ میگیرن که همش به تربیت خونواده نیست،منم خواهرم ۱۰ سالشه یوقتا سوالا اینطوری میپرسه جوابشو میدم ولی میگم فعلا زوده واست درمورد اینیچزا فکر کنی

اخه میترسم اینطور بگم بیشتر بفکر اینچیزا بیفته یا دچار بلوغ زود رس بشه

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

منم پسر پنج ساله دارم والا با این حرفها هیچ بچه ای دچار بلوغ زودرس نمیشه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️