2777
2789
عنوان

پسرم میگه بزرگ شم خدا بهم زن میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2716 بازدید | 142 پست

چیز بدی نگفته که یه پسرعمو دارم ۵ سالشه یه بار میگفت من زن نمیگیرم بزرگ شم مامانمو و مامانبزرگمو میکشم🤣🤣

یه بارم خواهرم و خواهرش اذیتش میکردن اونم می‌خواست گریه کنه میگفت من زن نمیخوام گفتم نه توروخدا بخواه😂😂💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا دیگه مگه چقدر میخوای چشم و گوش بسته باشه 

ازدواج یه چیز عادیه شلوغش نکن

هم دختربچه ها دوست دارن بزرگ شدن عروس بشن

هم پسر بچه ها دوست دارن بزرگ شدن زن بگیرن 

بهش بگو بعد از اینکه بزرگ شدی رفتی سرکار خدابهت میده 

خدا حفظش کنهپسر من میگفت زن که گرفتم اول یه دختر میاریم،بزرگ که شد یه پسرم میاریم که دخترم بزرگش کنه ...

الآن من تقریبا راه پسرت رفتم خخخخ

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
چقدر همه میگفتن یچیز طبیعی یعنی واقعا طبیعیه بچه از الان فکرش به زن باشه؟؟🤣😂😂

مگه نمیگی گفته وقتی بزرگ شم 

همین الان که حکم نکرده برید برام زن بگیرید 😂

بله عادیه نگران نباش الکی 

بچه با یه سوال بلوغ زودرس نمیگیره

طبیعیه اونا فکرشون چیزی ک شما فکر میکنید نیست همون نظام خانواده رو میبینن درک میکنن بزرگ شن زن میگیرن

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

تشکیل خانواده در نهاد بشر هست. مگه اون بچه طفلک الان میدونه زن گرفتن دقیقا چیه؟! اون فکر میکنه آدم زن میگیره بعد بچه دار میشه...بابا میشه... پول دستش داره... دستور میده...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

ای جانم عزیزدلم، مثل اینکه همسزمم وقتی کوچیک بود این حرفو به مامانش میزد. مامانش هم میگفت هروقت درساتو خوندی و سربازی رفتی و غذا خوب خوردی و بزرگ شدی، خدا یک دختر فرشته میده بهت. حالا من که فرشته نشدم و نیستم ولی همسرم میگه این اخلاق مامانم هیچوقت یادم نمیره. خدا بیامرزه بهترین مادرشوهر روی زمین بود. امیدوارم جایگاهش بهشت باشه