2777
2789
عنوان

از بی پولی خسته شدم دلم میخوا خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 32 پست
عزیزم اول اینکه اگه طلا چیزی داری بفروشی بزاری بانک سودشو بگیری فعلا البته ضرر هست فروش طلا چون هی گ ...

عزیزم طلا ندارم به قران حتی یه گرم چرخ خیاطی ندارم میرفتم خیاط خونه اونجا کار میکردم گفتن سود نداره نیا

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
آره چندشاااا

من اگه میخواستم ای کارا بکنم که لاشی اطرافم زیاده 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تحت پوشش کمیته هستی عزیزم؟

نه گلم نیستم چون شکر خدا بچه هام سالمن و شوهرمم مشکل چیزی نداره فقط ورشکست شدیم و هیچی نمیمونه برامون

اگر بچه هات میرن مدرسه که میتونی بری بیرون از خونه سرکار

همه ی کارا حداقل میگن از صبح تا ساعت ۳ که تا برسم خونه میشه ۴ طفلیا ساعت دوازده میان خونه 

نه گلم نیستم چون شکر خدا بچه هام سالمن و شوهرمم مشکل چیزی نداره فقط ورشکست شدیم و هیچی نمیمونه برامو ...

عزیزم اونا کاری ب سالم بودن و اینا ندارن اون بهزیستیه ک اونجوریه... کمیته امداد تو این موقعیت کمکت میکنن..بنظرم فردا حتما برو مشکلت بگو...

همه ی کارا حداقل میگن از صبح تا ساعت ۳ که تا برسم خونه میشه ۴ طفلیا ساعت دوازده میان خونه

اره درک‌ میکنم خیلی سخته..ی مدت جایی کار می‌کردم پسرم خودش میرفت مدرسه حس بدی بود..

عزیزم چله ی زیارت عاشورا ب نیت شهید نوید صفری بگیر یکیشم همین الان بخون و فردا برو انشاالله کارت حتما حل میشه..خود شهید گفته ب نیتم بخونید هر کجا باشم خودمو ب شما میرسونم مشکلتون حل میکن اگه هم حل نشد روز قیامت براتون جبران میکنم ..انشاالله برای شما حتما حل میشه عزیزم..دستخط خود شهید هس بزنی گوگل میاره..سلام و لعن رو هر چند تونستی بخون حتی یکی .دعا میکنم مشکلت خیلی زود حل شه..توروخدا فردا رفتی حل شد بیا همین جا بهم بگو خیلی نارحتت شدم...

عزیزم  اگه بتونی یه پولی از کسی، جایی ک بهتون میدن روتون رو زمین نمیندازن قرض بگیری و بگی سر یکسال پس میدم بهتون بزاری بانک‌ سودشو خرج کنی فعلا ..بعد سر یکسال ک اوضاع تون بهتر شد از بانک برداری پول طرفو بدی..

عزیزم چله ی زیارت عاشورا ب نیت شهید نوید صفری بگیر یکیشم همین الان بخون و فردا برو انشاالله کارت حتم ...

عزیزم چند ساله اینقدر دعا و و چله گرفتم خسته شدم دیگه به هیچی اعتقاد ندارم ممنون که لطف کردی و وقت گذاشتی گلم

عزیزم اگه بتونی یه پولی از کسی، جایی ک بهتون میدن روتون رو زمین نمیندازن قرض بگیری و بگی سر یکسال پ ...

عزیزم ای دوره زمونه کی این کارو میکنه گلم 

عزیزم اونا کاری ب سالم بودن و اینا ندارن اون بهزیستیه ک اونجوریه... کمیته امداد تو این موقعیت کمکت م ...

من پسر عموم کارمند کمیته امداده گلم  همون نزاشته بود بهمون چیزی بدن گفته بود دروغ میگه در حالی که خودش دید حتی پول کرایه هم قرض گرفته بودم