2777
2789
عنوان

با کسایی که به تحصیلکرده‌ها متلک میندازن باید‌چیکارکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی اجتماع ما به همه چیز متلک میندازن اگر خوشگل باشی یه جور نباشی جور دیگه قد بلند باشی قد کوتاه باشی مخصوصا اگر خیلی مودب و بافرهنگ باشی دیگه بیشتر متلک میشنوی . پس باید همه رو نشنیده گرفت و قبول کرد که با احمق نباید سروکله زد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

مثلا دیشب صحبت یه زن معلم بازنشسته بود که یه انگشتر دزدیده بعد بدون اینکه من تو بحث شرکت داشته باشم دخترخالم که خودش دبیرستانیه برگشته ب مامانش گفته اینم از تحصیلکرده ها

یا چندین بار ازین جور حرفا شنیدم ازهمینا

مثلا یبار دیگه صحبت دوتا از اشناهای پولدار تحصیلکرده بود ک یه دعوایی گرفته بودن با پدرشون بعد مامانبزرگم برگشته تو چشمم نگاه میکنه میگه اینا مثلا تحصیلکردن‌دانشگاه‌رفتن بعد‌دوتا دخترخاله هام درگوش هم یچیز گفتن بمن نگاه کردنو خندیدن

اینا درحالیه که من اصلا نه بی ادبی ب کسی میکنم ن بی احترامی نه تا کسی کاری ب کارک داشته باشه حرفی بهش میزنم اغلب اوقاتم ساکتم و هرحرفیم نمیزنم

تعصب رو چيزي نداشتع باششايد درونش هميشه آرزوي تحصيل داشته نتونستهبراش عقده شدهبه اين وسيله داره بيرو ...

من اینایی ک گفتی‌ رو قششششنگ تو مادر همسرم دیدم و حس‌کردم. فهمیدم همه رفتارا بخاطر عقده بوده. الان عوض شده ی‌مقدار

parasoo1989@
توی اجتماع ما به همه چیز متلک میندازن اگر خوشگل باشی یه جور نباشی جور دیگه قد بلند باشی قد کوتاه باش ...

واقعا دلم میشکنه اخه من نه تاحالا پز دانشگاه رفتنمو بهشون دادم نه اصلا تو جمعی زیاد حرف میزنم اینم بگم تو خونواده مادریم بین همه نوه ها فقط من دانشگاه رفتم و لیسانس دارم خودم اصلا راجبش حرفم نمیزنم نمیدونم چه عقده ای دارن هرکی تحصیلکرده باشه و کار بدی انجام بده ربطش میدن ب تحصیلکرده بودن

من اینایی ک گفتی‌ رو قششششنگ تو مادر همسرم دیدم و حس‌کردم. فهمیدم همه رفتارا بخاطر عقده بوده. الان ع ...

عقده ها يا گره ها خيلي سخت ميكنه كار رو

ما همه درگيرشون هستيم

حالا يكي كمتر يكي بيشتر

بگو نیازی نیست حتما تحصیلات به شغل ختم بشههمین که شعور حرف زدن ادم ها رو بالا میبره کفایت میکنه

دقیقا من ب خودم هیچوقت اجازه نمیدم هرحرفیو بزنم و دل کسیو بشکنم بعد ادعای همه چیشونم میشه 

جالب اینجاست این ادما همیشه موفق تر میشن و ماها که حای ازارمون ب مورچه نمیرسه ب هیچ جا نمیرسیم

مثلا دیشب صحبت یه زن معلم بازنشسته بود که یه انگشتر دزدیده بعد بدون اینکه من تو بحث شرکت داشته باشم ...

بگو وقتی تحصیلکرده اینه واای به حال تحصیل نکرده هااا( توهین به بقیه نباشه اما اینا بی ادبی کردن)

.

اونی که تحصیل کرده میدونه نباید دهن به دهن کسی بزاره

من اصلا حرفاشونو نشنیده میگیرم حتی جوابم نمیدم ولی همش تکرار میشه بااینکه من شیش ماهی یبار میبینمشون همون یبارم گند میزنن ب عصابم

نمیدونم کارما کجاست جواب اینارو بده

مثلا دیشب صحبت یه زن معلم بازنشسته بود که یه انگشتر دزدیده بعد بدون اینکه من تو بحث شرکت داشته باشم ...

اسی آدم بالغشم اگر همچین حرف چرت و پرتی بهت بزنه تو نباید اصلاً برات مهم باشه و اهمیت برای اون حرف قائل بشی چه برسه به یه تینیجر دبیرستانی!!

آدم مگه حرف بچه رو جدی می‌گیره؟

بچه دبیرستانی مگه چیزی از جامعه و بازار کار می‌فهمه؟

اون خودش تا ۵ سال دیگه هزار بار نگاهش به زندگی عوض میشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

حتما یه توهینی کردی جواب شنیدی کسی بیخودی به تحصیلکرده ها کاری نداره من شوهرم فوق لیسانس داره نه پول داره نه شغل خوبانقد ادعا داره و مغروره و بد حرف میزنه باید بهش توهین کنی تا بیاد پایین